به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین ساجد، رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی جامعهالمصطفی العالمیه در دیدار رئیس دانشگاه قم از این مجتمع آموزشعالی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این مجتمع، اظهارکرد: این مجتمع یکی از سه حوزه دانشی جامعهالمصطفی و حلقه مفقوده حوزهعلمیه است. وی دنیا را تشنه دریافت […]
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین ساجد، رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی جامعهالمصطفی العالمیه در دیدار رئیس دانشگاه قم از این مجتمع آموزشعالی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این مجتمع، اظهارکرد: این مجتمع یکی از سه حوزه دانشی جامعهالمصطفی و حلقه مفقوده حوزهعلمیه است.
وی دنیا را تشنه دریافت داشتههای عمیق و ارزشمند حوزهعلمیه دانست و ادامه داد: در حوزه زبان چینی ۵۲ طلبه ایرانی مسلط به زبان چینی داریم که البته توقعمان این است که در ۴ سال آینده این آمار به بالاترین سطح ممکن برسد. در حوزه زبان فارسی نیز به زودی مجوز دکتری زبان و ادبیات فارسی با ۱۵۰ دانشجو اخذ و این مقطع نیز راه اندازی میشود.
حجتالاسلام والمسلمین ساجد تأکید کرد: ظرفیت و رویکردی که در خصوص زبان و فرهنگ در جامعهالمصطفی شکل گرفته، بینظیر است. این مجتمع از بُنیه علمی ۱۷۰ استاد در پانزده زبان مهم دنیا استفاده میکند و امیدواریم با طرح دهکده زبانی و طرح تحول زبانی به نقطه اوج برسد.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه جامعهالمصطفی و دانشگاه قم تفاهمنامه همکاری در زمینههای مختلف را به امضاء رساندهاند، در آینده نزدیک در بحث تبادل استاد و دانشجو زمینههای همکاری بیشتری را با دانشگاه قم خواهیم داشت.
رئیس مجتمع آموزش عالی زبان و فرهنگ شناسی تصریح کرد: این مجتمع آمادگی هرگونه همکاری با دانشگاه قم در بالاترین سطح در زمینههای برگزاری کرسی، کارگاه و نشستهای علمی پژوهشی، اجرای طرحهای نظری کاربردی، ارائه مقالات جهت فصلنامه، ترجمه متون علمی و بهره وری از امکانات طرفین را دارد.
سپس حجتالاسلام والمسلمین عسکر دیرباز، عضو خبرگان رهبری و رئیس دانشگاه قم، با اعلام آمادگی هر گونه همکاری در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی با مجتمع زبان وفرهنگ، خاطرنشان کرد: امید است در آینده نزدیک بتوانیم از توانمندیهای علمی در همه زمینهها با مجتمع همکاری کنیم.
۳۱۳/۱۷
Wednesday, 27 November , 2024