به گزارش پردیسان آنلاین از اصفهان، مهدی شاه رجبیان، در نشست تربیتی با موضوع «سیره عملی حضرت زهرا سلام الله علیها» در جمع طلاب و کارکنان مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه اصفهان با استناد به روایتی از حضرت زهرا سلام الله علیها که فرمود: حُبِّبَ إلَیَّ من دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَهُ کِتابِ اللّه ِ و […]
به گزارش پردیسان آنلاین از اصفهان، مهدی شاه رجبیان، در نشست تربیتی با موضوع «سیره عملی حضرت زهرا سلام الله علیها» در جمع طلاب و کارکنان مرکز تخصصی فقه و اصول النفیسه اصفهان با استناد به روایتی از حضرت زهرا سلام الله علیها که فرمود: حُبِّبَ إلَیَّ من دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَهُ کِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه ِ، تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا را محبوب و منتخب حضرت صدیقه طاهره (س) بر شمرد و اظهار کرد: کسی که خود را دوستدار و محب آن حضرت میدانند قطعاً باید آنچه مورد علاقه و محبوب آن حضرت هست را هم دوست بدارد.
وی، خواندن قرآن همراه با تدبر، تأمل، تفکر و فهم معارف و پیام قرآن را از ویژگیهای تلاوت خوب برشمرد و گفت: مهمتر از این ویژگیها برای تالی قرآن عمل کردن به این معارف است.
شاه رجبیان، انفاق فی سبیل الله را از دیگر خصوصیات منتخب حضرت زهرا (س) بر شمرد و اذعان کرد: طبق آیه ۲۷۱ سوره بقره انفاق به دو صورت علنی و مخفی انجام میگیرد «إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِیَ» اگر صدقهها به صورت آشکار و عیان کنید، کاری نیکوست، و این امر موجب ترغیب و تشویق دیگران برای ترویج انفاق خواهد بود ساخت خیریهها، دارالایتام، مراکز بهداشتی، مدارس.. نمونهای از صدقات است.
وی در ادامه افزود: روش دوم انفاق به صورت پنهانی است که فرد برای انفاق به تهیدستان و نیازمندان «وَإِنْ تُخْفُوهَا وَتُؤْتُوهَا الْفُقَرَاءَ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ» پنهانی صورت میگیرد.
شاه رجبیان، یکی از رسالتهای مبلغین دین را ترویج و دعوت مردم به انفاق کردن ذکر کرد و گفت: فضای مجازی با تمام آسیبهایی که دارد باید به عنوان یک فرصت از آن استفاده کرد و در گروههای آن با ترویج قربانی دادن و صدقات میتوان این عمل نیکو را ترویج داد. دعوت مردم به صدقات جاریه برکات زیادی دارد و موجب ادخال سرور در قلوب مؤمنین میشود.
وی، خیر و عزت انسان را در انفاق مخفیانه دانست و تصریح کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها در این روایت به تلاوت قرآن که بُعد ارتباط بین عبد و رب را بیان میکند، تاکید دارد و از طرفی دیگر که حضرت میفرمایند «الإنفاقُ فی سَبیلِ اللّه» و در آیه قرآن بخشی از تجلی آیات توجه به قشر ضعیف جامعه است که با انفاق به دیگران آن هم به صورت پنهانی و مخفی و دادن با دست خود به نیازمندان تاکید دارد که این امر موجب خیر انفاق کننده میباشد. کمک هر چه انفاق مخفی تر باشد آن کسی که شاهد هست فضائل را نشر میدهد
شاه رجبیان، یکی از وجوه خیر در انفاق پنهانی را اجابت دعا بر شمرد و گفت: با برطرف کردن نیاز تهیدست و خرسند کردن قلب آن فرد، استجابت دعای نیازمند در حق انفاق کننده را به همراه دارد. دعای والدین در حق فرزند در برطرف کردن حاجت والدین قبل از به زبان آوردن حاجت و نیاز یکی دیگر از مواردی است که به اجابت نزدیک است.
انتهای پیام
Thursday, 28 November , 2024