بر اساس این سند، پروژه همکاری مشترک جمهوری اسلامی ایران، یونیدو و ژاپن، آغاز فاز سوم گسترش صنعت شیلات در چابهار به ارزش ۱۸۰ هزار یورو تعریف شده است. پیش از این نیز فازهای یک و دو این پروژه به ارزش ۶۸۰ هزار یورو به پایان رسیدند که تماماً از سوی دولت ژاپن تأمین مالی شده بودند. […]
بر اساس این سند، پروژه همکاری مشترک جمهوری اسلامی ایران، یونیدو و ژاپن، آغاز فاز سوم گسترش صنعت شیلات در چابهار به ارزش ۱۸۰ هزار یورو تعریف شده است. پیش از این نیز فازهای یک و دو این پروژه به ارزش ۶۸۰ هزار یورو به پایان رسیدند که تماماً از سوی دولت ژاپن تأمین مالی شده بودند.
کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین نیز در این آیین با ایراد سخنانی، ضمن تأکید بر جایگاه راهبردی چابهار، این بندر را به عنوان مرکز توسعه شرق کشور از طریق گسترش راههای ترانزیتی بین کشورهای شمال اقیانوس هند و آسیای مرکزی دانست.
نماینده دائم کشورمان همچنین بر اهمیت همکاری های بین المللی در جهت توسعه پایدار کشورها و مقابله با چالش های توسعه اقتصادی از طریق تبادل دانش و تجربه، انتقال فناوری و ظرفیت سازی و همچنین رفع محدودیت ها و تحریم های غیرقانونی در این زمینه تأکید کرد.
Saturday, 23 November , 2024