یکی از مهمترین فعالیتهای بانک ملی، مشارکت در تولید وحمایتهای مختلف از تولیدکنندگان داخلی است. بدیهی است که تعداد زیادی از تولیدکنندگان داخلی، هم برای آغاز به کار و هم ادامه تولید، به حمایتهای مالی نیاز دارند؛ حمایتهایی که به صورت تسهیلات مختلف از سوی بانک ملی ادامه میدهد. بنابراین تولیدکنندگان در بخشهای مختلف، میتوانند […]
یکی از مهمترین فعالیتهای بانک ملی، مشارکت در تولید وحمایتهای مختلف از تولیدکنندگان داخلی است. بدیهی است که تعداد زیادی از تولیدکنندگان داخلی، هم برای آغاز به کار و هم ادامه تولید، به حمایتهای مالی نیاز دارند؛ حمایتهایی که به صورت تسهیلات مختلف از سوی بانک ملی ادامه میدهد. بنابراین تولیدکنندگان در بخشهای مختلف، میتوانند از تسهیلات کوتاه و بلندمدت بانک ملی استفاده کنند. در برخی موارد، بانک ملی فراتر از ارائه تسهیلات، در بخش تولید و توسعه نیز مشارکت میکند؛ منظور از مشارکت، همراهی با فعالان اقتصادی در زمینههای مختلف است برای راه انداختن پروژههای توسعه و تولید محور. بنابراین، نمیتوان و نباید، بانک ملی را تنها محلی برای پسانداز و یا دریافت وامهای خرد و کلان و بانکداری معمول دانست؛ گرچه بانک ملی در این زمینهها نیز فعالیتهایی با استاندارد بالا و قابل توجهی ارائه میدهد.
به گفته عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، در سال ۹۹، حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایت از تولید از جمله سرمایه در گردش و تسهیلات تولید و اشتغال از سوی این بانک برای بخشهای اقتصادی و تولیدی کشور تخصیص یافته است.
ازعمدهترین فعالیتهای بانک ملی در تولید و توسعه اقتصادی کشور، افزایش اختیارات استانی شعب ، افزایش منابع، واگذاری واحدهای تسهیل شده، جلوگیری از تعطیلی واحد تولیدی، اعلام آمادگی برای سرمایهگذاری با اولویت شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای سلامت، تشکیل تیم ویژه برای اعتبارات و جهش تولید و امکان مشارکت در حوزه کشاورزی است.
علاوه براین، طبق اعلام پردیسان آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، این بانک حمایت از شرکتها و بنگاههای تولیدی را در دستورکار خود داده و با حمایت از برخی شرکتها، توانسته گام بزرگی در جهت تحقق صرفهجویی ارزی سالیانه و همچنین ارزآوری بردارد. برای نمونه بانک ملی ایران در سال ۹۹ و سه ماه نخست سال جاری-۱۴۰۰- در حدود ۲۴ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به بخشهای تولیدی استان آذربایجان شرقی اختصاص داده است؛ از مهمترین طرحهای سرمایهگذاری این استان، مجتمع فولاد کانی حدید میانه با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ۵۰۰ نیروی انسانی است. نکته قابل تامل و توجه این است که بانک ملی در تمامی استانهای و در اقصانقاط کشور، با همین روند، در تلاش است تا بنگاههای تولیدی و بهویژه دانشبنیان را به انحاء مختلف حمایت کرده و آنها را وارد جریان تولید داخلی و حتی صادرات نموده و گام بلندی در جهت ارزآوری برای کشور بردارد.
Wednesday, 27 November , 2024