به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، علی نیکزاد رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (سه شنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه ضمن معارفه مهدی دوستی به عنوان سخنگوی ستادهای مردمی رئیسی، اظهار داشت: مستحضر هستید که آیت الله رئیسی بر اثر تکلیف در عرصه مهم انتخابات ریاست جمهوری وارد شدند و […]

به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، علی نیکزاد رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (سه شنبه) در نشست خبری با اهالی رسانه ضمن معارفه مهدی دوستی به عنوان سخنگوی ستادهای مردمی رئیسی، اظهار داشت: مستحضر هستید که آیت الله رئیسی بر اثر تکلیف در عرصه مهم انتخابات ریاست جمهوری وارد شدند و دو نکته مستقل آمدن و ستاد نداشتن را مطرح کردند.

وی عنوان کرد: معنای مستقل بودن اینکه هر که در نظام جمهوری اسلامی باشد در تشکیل ایران قوی می‌تواند به شکل‌گیری دولت انقلابی و مکتبی به جهت فائق آمدن بر مشکلات معیشتی، فرهنگی و اجتماعی و مسائل سیاست خارجی جهت رفع تحریم کمک کند. هر که بخواهد از آیت الله رئیسی حمایت کند حتماً دست یاری به سمتش دراز می‌کنیم.

رئیس ستاد رئیسی بیان کرد: نظر به درخواست شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مختلف از آقای رئیسی، تصمیمی برای تشکیل ستاد نداشتیم و در حال حاضر در مرکز، شورای هماهنگی ستادهای مردمی آقای رئیسی را داریم و رئیس شورای هماهنگی ۳۱ استان نیز مشخص شده است. با اعضای جبهه پایداری، شورای وحدت و احزابی که کارهای سیاسی انجام می‌دهند جلساتی داریم.

نیکزاد افزود: تکلیف در استان‌ها مشخص است اما چیزی که از ستادهای استان‌ها و تهران می‌خواهیم این است که گارد خود را باز کنند و تشکل‌های سیاسی، مذهبی و صنفی را درون ستاد خود بپذیرند. با این ساماندهی می‌خواهیم به سمت هر خانه یک ستاد برای آقای رئیسی حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسانی در استان‌ها ستادی شکل دادند که از مرکز مجوز ندارد، مجوز از سوی شخص من و آقای صولت مرتضوی صادر می‌شود. اگر کسی نمی‌خواهد با ستاد ابلاغی ما کار کند، ستاد مردمی زده می‌شود. در نتیجه فضا بسیار باز و استقلال بسیار با ارزش است. تشکر ما از تشکل‌های کشوری، صنفی و مدنی این است که با ما هماهنگ باشند تا فعالیت‌های آنها را رصد کنیم و مسئولیت اقدامات آنها را بپذیریم.

نیکزاد گفت: مهدی دوستی از امروز به سمت سخنگویی ستاد مردمی انتخاب شد و از فردا نکات مربوط به ستاد را هر روز به استحضار مردم خواهد رساند و اطلاع رسانی کافی و وافی را خواهد داشت.

نیکزاد در رابطه با نوع همکاری ستادهای مردمی تحت عنوان هر خانه یک ستاد، بیان کرد: مانع تشکیل ستادهای خانگی نمی‌شویم اما خواهش می‌کنیم با ما هماهنگ باشند. ما به همه تشکل‌ها برای حمایت از آقای رئیسی مجوز می‌دهیم. خود ما نیز سازماندهی کرده و از تشکیل ستادهای مردمی هم استقبال می‌کنیم. بر خلاف رویه‌های گذشته که هر نامزدی ستاد می‌زد، این دوره می‌گوییم شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت‌الله رئیسی.

وی تاکید کرد: این شورا دربرگیرنده شخصیت‌های حقیقی و حقوقی است. با ۸ داوطلبی که وارد عرصه انتخاب شدند ولی احراز صلاحیت نشدند یا انصراف دادند، مانند آقایان قاسمی، زریبافان، شمس‌الدین حسینی و … توافق کردیم و آنها ستادهای خود را با نام و برند خود در اختیار آقای رئیسی قرار دادند. برای ۳۱ ستاد در استان‌ها حکم زدیم و پیش‌بینی ما این است که در هر استان ۲۰ ستاد داشته باشیم.

رئیس ستادهای مردمی رئیسی در رابطه با تقاضای برخی از اصلاح‌طلبان با ستاد آقای رئیسی گفت: برخی تشکل‌های سیاسی و اصلاح‌طلبی که درون انقلاب قرار دارند به من مراجعه کردند و خواستار تبلیغ به نفع آقای رئیسی شدند. آنها هم تحت عنوان ستاد مردمی اصلاح‌طلبان طرفدار آقای رئیسی می‌توانند فعالیت کنند.

نیکزاد در رابطه با اختلافات او با خانواده علم‌الهدی گفت: دوستی و ارتباط ما با خانواده علم‌الهدی و رئیسی به سال‌ها قبل بر می‌گردد و هیچ اختلافی میان ستاد با خانواده ایشان، با ستاد آقای محمد و … وجود ندارد. تلاش ما شکل‌گیری دولت مردمی قوی برای ایران است. فساد، بروکراسی و مسائل اجتماعی نباید به این نحو باشد. نباید گفته شود با آمدن رئیسی دیوار کشیده می‌شود، جنگ می‌شود، نمی‌تواند مشکلات سیاست‌های خارجی را حل کند.

وی اضافه کرد: این دوستان نه تنها اختلافی ندارند بلکه هواداری هم می‌کنند. ما آمدیم به معنای واقعی نوکری برای مردم را برگردانیم و نگذاریم خون حاج قاسم پایمال شود. من این سخن را برای اولین بار از شما شنیدم.

رئیس ستادهای مردمی رئیسی در رابطه با معیارهای مدیریتی دولت رئیسی تصریح کرد: مسئولیت فعلی من، راهبری ستاد است و من در موضع انتخاب مدیر و معاون و استاندار نیستم اما به عنوان صاحب‌نظر باید بگویم که در دولت بعدی، مدیران باید دارای سلامت فکری باشند و با عمق جان برای مردم خدمت کنند. ما به این مردم بدهکار هستیم. مملکت برای مردم است و مردم همه کاره هستند. مردم اگر پشت انقلاب نمانند انقلاب باقی نمی‌ماند. همین مردم پشت حصر علی نماندند و حکومت باقی نماند.

نیکزاد ادامه داد: کسی که مهارت اقتصادی ندارد به نظر من نباید مدیر و حتی استاندار باشد. ما باید روی ساختار کار کنیم و همه باید قانون را بپذیرند نه اینکه یقه سفیدان از اجرای قانون خودداری کنند. در این صورت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. ماموریت من ۲۹ خرداد تمام است. در یک کلام اگر کسی می‌خواهد در دولت بعدی مسئولیت بگیرد باید دارای یکسری ویژگی‌ها باشد من جمله تقوا و مجاهدت.

رئیسی فکر چیدن کابینه را نکرده است

وی در رابطه با تلاش‌هایی برای محدود کردن حضور جریان‌های انقلابی گفت: این مباحث به ما نمی‌چسبد و بسیاری از دوستان ما اجازه این موارد را نمی‌دهند. کسانی که درون نظام و انقلاب تعریف شدند، حتی جریان‌های اصلاح طلب اگر با نظام مشکلی نداشته باشند از کمکشان به دولت آقای رئیسی حمایت می‌کنیم. باور ما این است که مهلت جریان دیگر تمام شده است و آنها به لحاظ نگاه اشتباه در درون و برون و اشتباهات در مورد نشناختن مردم موفق نبودند. مردم آسیب دیدند و فساد و رانت را بر نمی‌تابند. مردم انتصاب‌های فامیلی و جناحی بدون شایستگی را بر نمی‌تابند. صندلی‌های مجلس و دولت روی خون شهدا بنا شده است و با درود و مرگ هم کار نمی‌کنیم و اعتدالی آمدیم.

رئیس ستادهای مردمی رئیسی در رابطه با اینکه شما گفتید نقشی در انتخاب تیم دولت آقای رئیسی ندارید آیا آقای رئیسی اشخاصی را برای وزارتخانه‌ها انتخاب نکردند؟ گفت: نگفتم نقشی ندارم، عرض کردم ماموریت من تا ۲۹ خرداد است. بعید می‌دانم آقای رئیسی از الآن فکری برای چیدن کابینه داشته باشند. قطعاً افراد را می‌شناسند و در مورد افراد تحقیق می‌کنند. اگر ماموریت دیگری به شخص بنده محول شود در خدمت خواهیم بود و اگر مسئولیتی داده نشود در مجلس به فعالیت خود ادامه می‌دهم. معمولاً از دولت قبل یک فرد را به صورت نمادین در دولت نگاه می‌دارند که مسئولیت آن با رئیس جمهور است. مسئولیت ستاد فراهم کردن بستر برای تبلیغات است.

مهدی دوستی: سعید محمد، رئیسی را پرچمدار جبهه انقلاب می‌داند

در ادامه این نشست مهدی دوستی نیز ضمن معرفی خود بیان کرد: بنده بیشتر کار اجرایی انجام داده‌ام و کمتر در مقام سخنگو بودم. سوابق ما در قرارگاه خاتم بوده است. برای رسیدن به ایران قوی با افتخار به کارزار حمایتی از آقای رئیسی پیوستیم.

نیکزاد در ادامه توضیحات دوستی گفت: ما به جای التماس برای برداشتن تحریم‌ها تلاش کردیم تحریم را بی‌اثر کنیم. آقای دوستی مجری پروژه پالایشگاه خلیج فارس بود. بعد از تاسیس این پالایشگاه با تولید بالای بنزین تحریم را بی اثر کردیم. ما اکنون می‌توانیم با قدرت به آمریکا و اروپا بگوئیم در بنزین نیازی به شما نداریم.

دوستی در پاسخ به این سوال که ائتلاف سعید محمد و ادامه ائتلاف و همکاری‌ها با سایر ستادها به چه شکل است؟ گفت: اینجا در مقام سخنگوی آقای رئیسی هستم. هر ظرفیتی در کشور هست باید در این میدان حضور پیدا کنند. تمام ظرفیت آقای محمد و دیگر نامزدهای جبهه انقلاب به میدان آمدند. ما در کشوری زندگی می‌کنیم که حضرت آقا تاکید بر مشارکت حداکثری دارند و تمام تلاش خود را برای حضور به کار خواهیم گرفت.

وی افزود: آقای محمد و بقیه نامزدها به این نتیجه رسیدند که آقای رئیسی پرچمدار جبهه انقلاب است. اینکه سهمی مشخص شده باشد یا نامزدی سهمی مطالبه کرده باشد، چنین نبوده است. تلاش بر ظهور و بروز همه جبهه‌های انقلاب بوده است.

سخنگوی ستادهای مردمی رئیسی در رابطه با نقاط مشترک محمد و رئیسی که منجر به این اجماع شده است، عنوان کرد: هر دو از جبهه انقلاب هستند و من می‌توانم شهادت بدهم آقای محمد از ابتدا با آقای رئیسی ارادت و همکاری داشتند. این رجوع وافر از سمت دیگر دوستان نیز ادعای من را تایید می‌کند. شاخص‌ها از سوی حضرت آقا تعریف شده بود که مهمترین آن تحول خواهی بود و ما شاهد عملکرد آقای رئیسی پیرامون تحول خواهی در قوه قضاییه بودیم.