به گزارش واحد خبر سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، سید عبدالله میرابراهیمی با تاکید بر اهمیت نقش صنایع در کاهش تولید پسماند، اظهار داشت: اگر صنایع برای حفظ محصولات تولیدی خود از بستهبندی استفاده میکنند، این بستهبندیها باید قابل بازچرخش در صنعت باشد. سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم افزود: صنایع نباید مواد و متریالی […]
به گزارش واحد خبر سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، سید عبدالله میرابراهیمی با تاکید بر اهمیت نقش صنایع در کاهش تولید پسماند، اظهار داشت: اگر صنایع برای حفظ محصولات تولیدی خود از بستهبندی استفاده میکنند، این بستهبندیها باید قابل بازچرخش در صنعت باشد.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم افزود: صنایع نباید مواد و متریالی استفاده کنند که قابل بازیافت نباشد و یا با هزینه بالایی باید آن را به چرخه تولید بازگرداند.
میرابراهیمی بیان کرد: گاهی در تولید بطری نوشیدنیها از چند لایه مواد برای ماندگاری محتوای داخل ظرف استفاده میشود، در حالی که این مواد به راحتی بازیافت نمیشود و یا با هزینههای بالا باید آن را بازیافت کرد.
وی عنوان کرد: بازیافت برخی از مواد به دلیل هزینههای بالا، توجیه اقتصادی ندارد و به همین دلیل به طبیعت میآید و آلودگی محیط زیست را به همراه دارد.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خاطرنشان کرد: همچنین در بستهبندی اقلامی مانند پفک و چیپس ومواد غذایی نیز از بستهبندیهایی استفاده میشود که بازچرخشی در صنعت ندارد، برای از میان بردن چنین رویکردی در صنایع، نیازمند بازنگری در قوانین هستیم.
میرابراهیمی تصریح کرد: در سال ۹۹ قانونی برای کنترل وضعیت تولیدات به لحاظ بازپرخش به صنعت و طبیعت تصویب شده که باید به خوبی اجرایی و حمایت شود.
وی گفت: در واقع صنعتگر بداند که اگر محصولی را تولید کرد که مخرب محیط زیست بود ملزم به پرداخت هزینهها و جرائم است، با اجرای چنین قانونی به سمتی میرویم که محصولات با تخریب زیست محیطی کمتر و فرآیند بازیافت بیشتری تولید میشود.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم افزود: بستهبندیها میتواند به گونهای باشد که در جریان تولید قرار گیرد و این امر درصد عمدهای از نگرانیها را حل میکند.**
Saturday, 23 November , 2024