به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، بهرام سرمست عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به لزوم برنامه ریزی مدون در اجرای طرحهای اولویت دار استان در حوزههای مختلف اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: هماهنگی لازم با دستگاههای استان برای عملیاتی ساختن سرفصلهای مورد انتظار ستاد […]
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، بهرام سرمست عصر چهارشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به لزوم برنامه ریزی مدون در اجرای طرحهای اولویت دار استان در حوزههای مختلف اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: هماهنگی لازم با دستگاههای استان برای عملیاتی ساختن سرفصلهای مورد انتظار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور در سال آینده، در دستور کار قرار گیرد.
استاندار قم با اشاره به ظرفیت واحدهای تولیدی موفق در استان و لزوم توسعه صنعت قم، اضافه کرد: حمایت و زمینه سازی برای حرکت تولید کنندگان در مسیر ایجاد مجموعههای تولیدی و هلدینگ های بزرگ میتواند گامی مؤثر در ارتقا سطح صنایع استان باشد.
سرمست با بیان لزوم احصاء و نیاز سنجی مواد اولیه واحدهای تولیدی استان و نیز محصولات کاربردی این تولیدکنندگان، افزود: ایجاد پیوند بین واحدهای تولیدی میتواند در راستای ایجاد زنجیره تأمین و تولید کالا و استفاده از ظرفیتهای تولیدی استان نقشی حیاتی و مهم ایفا کند.
وی تلاش بیشتر در زمینه احیا معادن و اکتشاف معادن جدید استان با در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی را مورد توجه قرار داد و افزود: دستگاههای متولی بستر توسعه صادرات و تجارت محصولات تولیدی استان را ایجاد کنند.
استاندار قم با تاکید بر ضرورت تعیین برنامه راهبردی افقهای توسعه اقتصادی استان، ادامه داد: یکی از محورهای توسعه استان توجه به ظرفیت گردشگری سلامت و بستر سازی مناطق نمونه گردشگری است که در کنار تبیین موضوع بسته سوغات زائر، میتوان بخوبی قم را به عنوان یکی از اهداف گردشگری کشور معرفی نمود.
وی توسعه طرحهای زیر بنایی و راه و شهرسازی را یکی دیگر از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: اگرچه بطور منطقی این طرحها زمان بر است، اما با برنامه ریزی صحیح و فازبندی مناسب میتوان در فواصل زمانی کوتاه شاهد بهره برداری از فازهای مختلف این پروژهها باشیم.
سرمست با اشاره به اهمیت استفاده بهینه از سرمایههای دولتی را اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: مولد سازی اموال دولتی و استفاده بهینه از داراییهای دستگاههای اجرای از اولویتها مهم پویایی بخش اجرایی در استان است.
وی ادامه داد: در برنامههای اقتصادی مقاومتی استان در حوزه آب و فاضلاب، موضوع تفکیک آب شرب و آب مصرفی در فضای سبز در سطح شهر و نیز ایجاد زیرساختهای آب و فاضلاب بخش صنعت و شهرکهای صنعتی بویژه محمود آباد و الغدیر اهمیت ویژه ای دارد که باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار قم همچنین به لزوم اتصال منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان به راه آهن سراسری کشور اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه که از سوی رئیس جمهور نیز مورد توجه است، اثرات مهمی در اقتصاد استان و کشور دارد و باید با پیگیری مداوم برای عملیاتی سازی آن اقدام شود.
وی قم در پایان ضمن تشکر از دکتر نهاوندیان بعنوان معین اقتصاد مقاومتی ایران در پیگیری مصوبات ستاد استانی و مساعدت در پیشبرد برنامهها، خاطر نشان کرد: برگزاری جلسات همکاری و هماهنگی در مورد برنامههای ارائه شده دستگاهها در حوزه اقتصادی مقاومتی و برنامه ریزی برای اجرای عملیاتی ساختن این طرحها و تعیین زمانبندی بهره برداری و اجرای طرحها اقدام شود.
Thursday, 28 November , 2024