سید ابراهیم سلمانی  دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار پردیسان آنلاین افزود: در این مدت سه تن از بیماران در استان جان خود را از دست دادند. وی  خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۳۰۸  فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۹۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه […]

سید ابراهیم سلمانی  دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار پردیسان آنلاین افزود: در این مدت سه تن از بیماران در استان جان خود را از دست دادند.

وی  خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۳۰۸  فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۹۳ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

سلمانی  از شهروندان خواست از دورهمی های خانوادگی و شرکت در تجمع به هر علتی در این ایام خصوصا در آستانه شب یلدا خوددداری کنند. 

شایع ترین علایم بیماری کووید ۱۹ تب، خستگی و سرفه خشک است، سایر علایم آن با شیوع کمتر شامل احساس درد، گرفتگی بینی، سردرد، التهاب ملتحمه، گلودرد، اسهال، از دست دادن حس چشایی یا بویایی، ظهور لکه‌های پوستی یا تغییر رنگ انگشتان دست و پا است.

این نشانه ها معمولاً خفیف بوده و به تدریج شروع می‌شود، در حالی که برخی از افراد بدون احساس علایم بسیار خفیف به عفونت آلوده می‌شوند.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، اما از هر پنج نفر مبتلا به کووید ۱۹ علایم یک نفر شدت می‌گیرد که دچار مشکلات تنفسی می‌شود و خطر ایجاد عوارض شدید بین افراد مسن و افرادی که سایر مشکلات بهداشتی مانند فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و ریوی، دیابت یا سرطان دارند، افزایش می‌یابد.

ویروس کرونا عمدتا از طریق قطره‌های تنفسی ترشح شده توسط شخصی که سرفه می‌کند یا علایم دیگری مانند تب یا خستگی دارد ترشح می‌شود، اما بسیاری از افراد آلوده به کووید ۱۹ فقط علایم بسیار خفیفی از خود نشان می‌دهند. در واقع ممکن است این بیماری را از شخصی که سرفه خفیف دارد و احساس بیماری نمی‌کند، بگیرید.

برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.