مدیر جهاد کشاورزی شیروان روز شنبه به خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: به همین منظور انبارهای با ظرفیت بیش از ۴۲ هزار تن ذخیره سازی گندم و جو ایجاد شده است. مهران حیاتی گفت: ظرفیت مراکز خرید شهرستان در مجموع سه مرکز فعال شامل کارخانه آرد مطیع، ساعد و انبارهای تعاون روستایی (لوجلی و امیرآباد) است. […]
مدیر جهاد کشاورزی شیروان روز شنبه به خبرنگار پردیسان نوین اظهار داشت: به همین منظور انبارهای با ظرفیت بیش از ۴۲ هزار تن ذخیره سازی گندم و جو ایجاد شده است.
مهران حیاتی گفت: ظرفیت مراکز خرید شهرستان در مجموع سه مرکز فعال شامل کارخانه آرد مطیع، ساعد و انبارهای تعاون روستایی (لوجلی و امیرآباد) است.
وی با بیان اینکه پیش بینی خرید گندم و جو در سال جاری، ۳۰ هزار تن است، گفت: میزان ریزش گندم در فصل برداشت گندم با کمباین در استان حداقل پنج درصد است که این میزان پارسال در شهرستان شیروان چهار درصد بود.
حیاتی در ادامه افزود: نرخ برداشت وزارتخانه ای برای گندم و جو دیم با کمباین متوسط به ازای هر هکتار یک میلیون و ۵۶۰ هزار ریال و گندم و جو آبی ۲ میلیون و ۸۱۰ هزار ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: همچنین برای گندم و جو دیم با کمباین نیمه سنگین یک میلیون و ۸۴۰ هزار ریال و گندم و جو آبی ۳ میلیون و ۱۰ هزار ریال، محصول دیم با کمباین سنگین ۲ میلیون و ۳۰ هزار ریال و آبی ۳ میلیون و ۴۸۰ هزار ریال است.
حیاتی افزود: برداشت کلزا با کمباین متوسط ۴ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال، دستگاه نیمه سنگین چهار میلیون و ۵۲۰ هزار ریال و سنگین پنج میلیون و ۲۳۰ هزار ریال است.
وی گفت: همچنین برای برداشت در اراضی کوهستانی و سنگلاخی ۲۰ درصد به نرخ های فوق با توافق طرفین افزوده می شود.
به گفته وی نرخ خرید تضمینی گندم در سال ۹۹ به میزان هر کیلوگرم ۲۵ هزار ریال اعلام شده و این میزان برای جو ۱۶ هزار و ۳۰۹ و کلزا ۴۶ هزار و ۶۲۰ هزار ریال است که نسبت به سال قبل ۴۷ درصد رشد داشته است.
Sunday, 24 November , 2024