محمدرضا زارع بنادکوکی در بازدید فرماندار مرکز استان و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی یزد از واحدهای طلاسازی شهر یزد افزود: از جمله مشکلات پیش روی این اداره کل سختی نظارت و کنترل سازندگان طلای استان است، که به علت پراکندگی این واحدها برنامه ریزی برای نظارت و بازرسی را در مواردی غیرممکن می کند.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل استاندارد یزد، وی خاطرنشان کرد: در صورتی که سازندگان مصنوعات فلزات گران بها دورهم جمع شوند ،به راحتی متصدیان آنها میتوانند از استاندارد خدمات دریافت کنند، و انتقال امکانات آموزشی و مشاوره ای به آنان سهل تر انجام می شود.
زارع بنادکوکی گفت: از جمله دیگر مزایای ایجاد شهرک طلا این است که نیروی انتظامی با سهولت بیشتری می تواند نسبت به تامین امنیت فعالان این صنعت اقدام کند که این رویه سبب می شود آرامش خاطر خوبی برای سازندگان فراهم شود.
وی افزود: طلای یزد جلوه دیگری به صنایع دستی استان بخشیده است، مشتریان زیادی از اقصی نقاط ایران برای خرید طلا به این شهر سفر می کنند.
مدیرکل استاندارد یزد یادآور شد: طلا و جواهر یکی از صنایع قدیمی منطقه و از استان های مطرح در این حوزه است، ما وظیفه داریم نسبت به حفظ این جایگاه کوشا باشیم.
در استان یزد ۷۵۷ واحد طلاسازی دارای مجوز فعالیت دارد و حدود ۶۰۰ واحد هم بدون مجوز در این رشته فعال است و یکی از قطبهای این صنعت در ایران شناخته میشود.
در حالی که عیار طلای استاندارد ایران ۱۸ است، عیار بیشتر طلای عرضه شده در طلافروشی های یزد ۲۰ است و بیشتر خریداران آن شهروندان یزدی و یا یزدیهای ساکن دیگر استانها هستند.