چهار هزار و ۱۰۰ تن سیب و پیاز در شوشتر برداشت شد

هاجر رحیم خانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین بیان کرد: برداشت این ۲ محصول از اردیبهشت شروع و تا نیمه نخست خرداد به طول انجامید.

وی افزود: میانگین برداشت سیب زمینی در شوشتر در هر هکتار ۳۵ تن و پیاز حدود ۳۰ تن است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی شوشتر ادامه داد: سطح زیر کشت این ۲ محصول در شهرستان هر کدام ۶۰ هکتار بوده است.

شهرستان شوشتر با داشتن خاک حاصلخیز و آب فراوان از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در خوزستان است.
سالانه حدود۵۵۰ هزارتن محصول کشاورزی در شوشتر تولید می‌شود.
در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
شهرستان شوشتر دارای سه بخش مرکزی، میان آب و شعیبیه است که مرکز آن در ۸۹ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=116575

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: