۵۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان افزوده می‌شود

پرویز فتاح روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود:‌ نیروگاه سیکل ترکیبی لرستان با راندمان بالا پیشرفته و با سرعت قابل قبولی در حال توسعه است که نمودی از اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.

وی اظهار داشت: واحد بخار این مجموعه تا پایان سال تکمیل می شود و مسئولان ملی و استانی هیچ بهانه ای برای جهش تولید در این راستا ندارند، هرچند تصمیم قطعی برای  فاز دوم وبخش بخار این مجموعه در سالجاری نبود اما با تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید این مهم در دستور کار قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه  ۵۰۰ مگاوات در نیروگاه تکرار می شود  ادامه داد: توافقات لازم با شرکت انجام دهنده صورت گرفته و جهش های خوبی در حوزه نیرو رخ می هد.

رییس بنیاد مستضعفان گفت: این مجموعه اعتنایی به تحریم ها، مشکلات و واردات  ندارد و تلاش می کند با اتکا به توانمندی خود،‌ اعتماد به جوانان، اقتصاد ملی و کالای ایرانی خودکفا شود.

فتاح با اشاره به حضور بنیاد مستضعفان در طرح های محرومیت زدایی، آبادانی و پیشرفت مددجویان امداد و بهزیستی لرستان در حوزه های مسکن و اشتغال  افزود:‌ این روند توسعه می یابد و شاید مناطقی را به عنوان پایلوت محرومیت زدایی در لرستان انتخاب کنیم.

واحد اول و دوم بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد روز پنجشنبه با حضور پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان در حاشیه افتتاح این نیروگاه به خبرنگاران گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد به عنوان بزرگترین نیروگاه استان لرستان با سرمایه گذاری ۳۱۰ میلیون یورویی بنیاد مستضعفان احداث شده است.

محسن امیری بیان کرد: فاز اول این نیروگاه شامل ۲ واحد گازی است که هرکدام ظرفیتی معادل ۱۶۲ مگاوات دارند و با بهره برداری از این واحدها ۳۲۴ مگاوات به توان تولید برق کشور افزوده می شود.

به گفته وی همچنین فاز نخست این نیروگاه دارای یک واحد بخار با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات است که این واحد نیز تا پایان سال به شبکه سراسری برق کشور متصل خواهد شد.

وی با اشاره به اهداف بنیاد مستضعفان در احداث این نیروگاه گفت: با احداث این نیروگاه علاوه بر تولید برق استان و بخشی از کشور، زیرساخت‌های لازم برای توسعه پایدار منطقه و تشویق به سرمایه‌گذاری در منطقه، فراهم می‌شود و علاوه بر این موارد، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای نیروهای متخصص و بومی در استان ایجاد خواهد شد.

امیری با بیان اینکه در طول احداث این نیروگاه نیز روزانه برای بیش از ۵۰۰ نیروی بومی منطقه اشتغال مستقیم ایجاد شده بود، ادامه داد: با راه اندازی این نیروگاه برای بیش از ۱۵۰ نفر از نیروهای متخصص بومی، اشتغال مستقیم بلندمدت و پایدار فراهم می‌شود.

به گفته مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا، در طراحی نیروگاه خرم آباد تمامی استانداردهای زیست محیطی رعایت شده و بر همین اساس، این نیروگاه کمترین تاثیر منفی را بر اکوسیستم منطقه دارد و همین امر نیروگاه خرم آباد را در ردیف نیروگاه‌های دوست دار طبیعت قرار داده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=107629

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: