محمدرضا علمدار یزدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: بر این اساس ، ۳۷ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی و از آن بهره مند می شوند که ۴۵ درصد آن تسهیلات سرمایه ثابت و بقیه سرمایه در گردش است.
وی ادامه داد: از زمان آغاز به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از سال ۹۴ تاکنون ۱۷۱ جلسه کارگروه اصلی ، ۱۴۹ کارگروه تخصصی و ۲ هزار و ۶۲۶ جلسه کارشناسی برگزار شد که این جلسات در مجموع پنج هزار و ۵۳۱ مصوبه داشت.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد اظهار کرد: بیشترین موارد مطرح شده در کارگروه یاد شده مربوط به مباحث بانک ها با چهار هزار و ۸۰ مورد بود که بسیاری از آنها مربوط به تسهیلات رونق تولید و تبصره ۱۸ است که از بانکهای عامل به خاطر کمک و همراهی قدردانی میشود.
وی افزود: دیگر موضوع طرح شده در کارگروه تسهیل رفع موانع تولید مربوط به تامین اجتماعی ۷۸۶ مورد، صنایع نساجی ۸۷۸ مورد ، شیمیایی و سلولزی ۹۷۹ مورد ، معدنی ۸۷۸ مورد ، فلزی و برق با ۷۶۵ ، غذایی و دارویی۳۳۴ ، جهاد کشاورزی و گردشگری یک هزار و ۵۰۹ مورد بود.
رییس سازمان صمت یزد موارد مالیاتی را ۱۸۳ مورد ، گاز ۵۳ مورد . برق ۵۶ مورد و سایر موضوعات را ۳۷۳ مورد عنوان کرد.
در حال حاضر سه هزار و ۲۸۵ فقره پروانه بهرهبرداری صنعتی و ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری اسمی با اشتغال ۱۰۰ هزار و ۴۴۵ نفر در استان یزد وجود دارد.
تولید بیش از ۸۰۰ نوع کالا، رتبه نخست تولید کاشی و سرامیک کشور با بیش از ۵۰ درصد، رتبه دوم تولید محصولات نساجی، رتبه سوم تولید فولاد کشور و رتبه نخست تولید رومبلی، ترمه و روفرشی از جمله جایگاههای برتر استان در اقتصاد ملی است.