امیر شهسوار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: واحد تولیدی عسل روزانه یکهزار و ۸۰۰ کیلوگرم عسل را تولید، بستهبندی و روانه بازار مصرف میکند. وی تاکید کرد: با این آمار هر واحد تولیدی به طور میانگین ۳۰۰ کیلوگرم عسل تولید میکند. وی اضافه کرد: قیمت هر کیلوگرم عسل تولیدی […]
امیر شهسوار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: واحد تولیدی عسل روزانه یکهزار و ۸۰۰ کیلوگرم عسل را تولید، بستهبندی و روانه بازار مصرف میکند.
وی تاکید کرد: با این آمار هر واحد تولیدی به طور میانگین ۳۰۰ کیلوگرم عسل تولید میکند.
وی اضافه کرد: قیمت هر کیلوگرم عسل تولیدی ۴۰۰ هزار ریال است که به بازار مصرف عرضه میشود.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی فعال در صنایع وابسته نیز در بخش تولید کندو، تولید عسل، تولید داروی مورد نیاز صنعت زنبورداری و صنایع وابسته به عسل فعال است و ۴۵۰ نفر در آن مشغول فعالیت هستند.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: همچنین طی یک سال گذشته بیش از ۶۰ تُن عسل تولیدی این کنسرسیوم به کشورهای عراق، کویت و قطر صادر شده که قیمت هر کیلوگرم عسل صادراتی ۴.۵ دلار است.
شهسوار با اشاره به دستاوردهای خوشه عسل اظهار داشت: تولید پودرعسل برای نخستین بار در کشور از افتخارهای خوشه صنعتی عسل آذربایجانغربی است.
وی اضافه کرد: پودر عسل طبیعی همان عسل معمولی بوده و ماندگاری بیشتری دارد.
وی بیان کرد: پودرعسل در صنایع شیرینی سازی و صنابع وابسته به این امر کاربرد فراوانی دارد و بازار کشورهای حوزه خلیجفارس، ارمنستان و جمهوری آذربایجان را هدف قرار داده است.
وی اضافه کرد: واحدهای تولیدی در قالب خوشه، فعالیتهای همدیگر را همپوشانی کرده و برای رسیدن به اهداف خود از جمله در حوزه تهیه مواد اولیه با قیمت مناسب و بازاریابی با یکدیگر ارتباط و همکاری برقرار می کنند.
خوشه صنعتی (Industrial Cluster) به مجموعهای از واحدهای کسب و کار گفته میشود که در یک منطقه جغرافیایی و یک گرایش صنعتی متمرکز شده و با همکاری و تکمیل فعالیتهای یکدیگر به تولید و عرضه تعدادی کالا و خدمات میپردازند و از چالشها و فرصتهای مشترک برخوردار هستند.
آذربایجان غربی از نظر صنعتی یکی از استان های کم برخوردار کشور به شمار می رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید آغاز شد.
در حال حاضر ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی از ۳۵ مورد مصوب آذربایجان غربی فعال بوده که یکهزار و ۱۰۰ واحد صنعتی را در خود جای داده است و ۲۰ درصد از این واحدهای تولیدی با ظرفیت پایین فعالیت می کند.
سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعه ای به شمار می رود.
Saturday, 23 November , 2024