به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، علی قمیشی ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دزفول که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار کرد: دزفول از اواسط دیماه وارد یک پیک سنگین کرونایی شده است و آمار ابتلاء به کرونا در این شهرستان به شدت افزایشی است به گونهای که در حال […]
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، علی قمیشی ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دزفول که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار کرد: دزفول از اواسط دیماه وارد یک پیک سنگین کرونایی شده است و آمار ابتلاء به کرونا در این شهرستان به شدت افزایشی است به گونهای که در حال حاضر شواهدی مبنی بر کاهشی شدن آمار در دزفول مشاهده نمیشود.
وی افزود: روز گذشته بیش از ۴۲۰ تست پی سی آر در دزفول گرفته شد که پاسخ بیش از ۲۳۰ تست از این تعداد مثبت بوده است؛ به طور کلی میزان تستهای مثبت کرونا در دزفول از تستهای منفی بیشتر است که این امر نشاندهنده گردش بالای ویروس در این شهرستان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با ابراز نگرانی نسبت به افزایش آمار فوتیهای ناشی از کرونا در این شهرستان در چند روز اخیر، افزود: در فروردین سال جاری، ۹۶ نفر در دزفول بر اثر کرونا جان خود را از دست دادهاند که این آمار نگرانکننده است.
قمیشی یادآور شد: در پیکهای قبلی اکثر فوتیها دارای سن بالای ۶۰ سال و یا بیماریهای زمینهای بودند اما در موج فعلی بستری و فوتی به جمعیت با سن متوسط منتقل شده است و تعداد زیادی از فوتیها کمتر از ۶۰ سال سن دارند؛ همچنین ۱۵ درصد از فوتیهای ناشی از کرونا در دزفول در پیک فعلی بدون بیماری زمینهای بودهاند که این امر به دلیل چرخش بالای ویروس انگلیسی و درصد بالای کشندگی آن است؛ ضمن اینکه درصد بالایی از بیماران نیز زمانی به بیمارستان مراجعه میکنند که بدن آنها درگیری زیادی با ویروس پیدا کرده است.
*بستری ۶۷ نفر در یک روز
وی با اشاره به شیب صعودی ابتلاء به کرونا در دزفول در فروردینماه، گفت: در دو، سه روز گذشته با کاهش آمار مراجعه افراد به بیمارستان بزرگ دزفول مواجه بودیم اما روز گذشته به شکل عجیبی آمار مراجعه افزایش یافت به طوری که در روز گذشته ۶۷ بیمار در این بیمارستان بستری شدند و این در حالی است که در بدترین شرایط بین ۴۰ تا ۵۰ نفر بستری میشدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به تکمیل ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول، گفت: بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در دزفول که باید بستری میشدند به دلیل تکمیل ظرفیت بیمارستان، به صورت سرپایی در حال درمان هستند و روزانه با مراجعه به بیمارستان داروهای مورد نیاز خود را دریافت میکنند.
قمیشی با بیان اینکه به دلیل افزایش آمار بستریها، بیمارستان بزرگ دزفول با مشکل کمبود پرستار مواجه است، افزود: تمام افرادی که در حوزههای مختلف دانشگاه، پرستار بودهاند و یا رشته تحصیلی مرتبط با پرستاری داشتهاند، در بیمارستان بزرگ دزفول به کار گرفته شدهاند به طوری که تا پیش از این بین ۵۵۰ تا ۵۷۰ پرستار در بیمارستان مشغول فعالیت بودند ولی در حال حاضر این میزان به ۶۵۰ پرستار افزایش یافته است اما با این وجود این تعداد پرستار نیز جوابگوی حجم بالای فعالیتها و مراجعان نیست.
وی با بیان اینکه از ۲۰ دیماه سال ۹۹ تا ۲۸ فروردین امسال، ۹ هزار و ۵۰۶ نفر در دزفول به کرونا مبتلا شدهاند، گفت: در این مدت ۹۴۹ نفر در بیمارستان بزرگ دزفول بستری و ۱۵۴ نفر نیز فوت کردهاند.
قمیشی اضافه کرد: به طور کلی از اسفند سال ۹۸ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ تعداد بستریهای کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول سه هزار و ۳۱۵ نفر بوده است که از این تعداد، ۶۱۴ نفر فوت کردهاند.
وی بیان کرد: اکثر بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند به دلیل حضور در دورهمیهای خانوادگی، مجالس عزا و عروسی به بیماری مبتلا شدهاند و این در حالی است که همواره هشدار دادهایم که مردم از برگزاری این مجالس و شرکت در آنها خودداری کنند.
وی با اشاره به فعالیت پنج مرکز نمونهگیری کرونا در دزفول، گفت: به دلیل ازدحام جمعیت در این مراکز از فردا دو مرکز نمونهگیری دیگر نیز در دزفول آغاز به کار خواهند کرد که یکی در بیمارستان ۵۸۰ ارتش و دیگری در یکی از درمانگاهها خواهد بود.
قمیشی اضافه کرد: آزمایشگاه کووید -۱۹ دانشگاه به صورت شبانهروزی در حال فعالیت است و روزانه بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ نمونه کرونا بررسی میشوند.
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، دزفول در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.
بر اساس مصوبات ستاد کرونا، فعالیت مشاغل درجه دو تا چهار در این شهرستان ممنوع و مشاغل درجه یک نیز صرفاً تا ساعت ۱۸ اجازه فعالیت دارند.
Wednesday, 27 November , 2024