پرویز رمضانی روز پنجشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی این اداره کل افزود: مبلغ پرداخت شده مربوط به مطالبههای بیمارستانها، داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری، فیزیوتراپی، مطب پزشکان عمومی و متخصص و درمانگاههای استان است.
وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیک از سال گذشته در سه شهرستان استان بوشهر انجام شد بیان کرد: از ابتدای اردیبهشت همزمان با هفته سلامت امسال نسخه نویسی الکترونیک در همه شهرستانهای استان اجرا میشود.
رمضانی اضافه کرد:براین اساس بیمه شدهها بدون نیاز به دفترچه تنها با ارائه کد ملی میتوانند به مطبهای طرف قرارداد مراجعه کرده و پزشک با وارد کردن کد ملی در سامانه، وضعیت بیمهای و اعتبار بیمه نامه فرد را ملاحظه و بیمار را پذیرش نماید، پزشک میتواند در سامانه الکترونیکی نسخه نویسی، دارو، خدمات پاراکلینیک ، آزمایش و تصویر برداری را تجویز کند.
وی ادامه داد: در این طرح به محض نوشتن نسخه در این سامانه، بصورت الکترونیکی و برخط در اختیار بیمه سلامت قرار میگیرد و با کد رهگیری که پزشکان در اختیار بیمار قرار میدهند فرد میتواند به داروخانه و دیگر مؤسسهها مراجعه و خدمت تجویز شده را دریافت کنند.
رمضانی اضافه کرد: با اجرای نسخه نویسی الکترونیک پزشکان و مؤسسهها نیاز به جدا کردن برگ از دفترچه بیمار ندارند تا پایان هرماه به بیمه سلامت ارسال کنند.
وی گفت: امسال با شیوع بیماری کرونا و ضرورت کاهش مراجعه بیمه شدگان و مؤسسات طرف قرارداد ، تمهیداتی در نظر گرفته شد ، از جمله اینکه دفترچه هایی که از ابتدای اسفندماه سال گذشته اعتبارشان به پایان می رسید تا پایان خرداد ماه سال جاری تمدید اعتبار شد و همچنین پزشکانی که قرارداد آنان اسفند ماه به پایان می رسید تا پایان خرداد ماه قراردادشان را تمدید نمودیم که نیازی به مراجعه و تردد این عزیزان نباشد.