دکتر علی محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در تمامی بحران ها به ویژه وضعیت بیماری کرونا در کنار وزارت بهداشت و سایر دستگاههای همسو بوده است، افزود: پرداخت چنین مبلغی طی سالهای گذشته و تاریخ تامین اجتماعی بیسابقه بوده است.
وی اضافه کرد: از این مبلغ ۹۵ میلیارد تومان بابت صورت حسابهای سال ۹۷ و مبلغ ۸۵ میلیارد تومان نیز از بابت مطالبات این دانشگاه در خصوص صورت حسابهای سال ۹۸ پرداخت شده است.
این مسؤول ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی به رغم همه مشکلات جدی اقتصادی در کشور، با درک عمیق وضعیت موجود، پرداختی های خود را به مراکز درمانی طرف قرارداد به ویژه دانشگاه علوم پزشکی در اولویت قرار داده است.
محمدی افزود: بر این مبنا طی نیمه دوم سال گذشته ۱۰۰ درصد مطالبات این دانشگاه را به صورت نقد و اوراق خزانه اسلامی پرداخت کرده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان ادامه داد: با توجه به شرایط کنونی وقفه ای در خدمت رسانی به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا در هیچ یک از مراکز درمانی قابل پذیرش نیست.
به گفته وی، هم اکنون بیمارستانهای تامین اجتماعی (بیمارستان امام حسین (ع) و امید ابهر) با تمام ظرفیت و با کلیه امکانات موجود و کادر درمانی و پرستاری در سطح استان در حال ارائه خدمات به
عموم بیماران به ویژه بیماران کرونایی بوده که جای تشکر و قدردانی دارد.
وی یادآوری کرد: با پرداخت مبالغ فوق، تمامی صورتحسابهای دانشگاه تا ابتدای آذر ۹۸ به صورت قطعی تسویه و ۶۰ درصد علیالحساب نیز بابت صورتحسابهای آذر و دی سال گذشته پرداخت شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: صورتحسابهای بهمن و اسفند سال ۹۸ نیز هنوز دریافت نشده که فرجه وصول و زمان رسیدگی و پرداخت آن باقی است.
تامین اجتماعی در ۲ بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم خدمات خود را به گروههای تحت پوشش ارائه میکند که در حوزه درمان مستقیم و بر اساس آمار ارائه شده سازمان تامین اجتماعی ۴۱۲ مرکز درمانی در سطح کشور دارد که از بزرگترین و مجهزترین بیمارستانها تا دور افتاده ترین نقاط کشور را خدمت رسانی می کند.
۲۳۰ پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک، ۱۳۵ مرکز پاراکلینیک شامل رادیولوژی، آزمایشگاه، ۳۵ درمانگاه خصوصی و دولتی و ۱۲ بیمارستان در استان زنجان طرف قرار داد تأمین اجتماعی هستند.