عزیزالله افضلی روز یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: همچنین در بخش تسهیلات بازسازی و نوسازی ۳۵ فقره به مبلغ ۱۱۲ میلیارد تومان و در بخش تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در بخش صنعت ۲۱ فقره به مبلغ ۱۴۷ میلیارد تومان پرداخت شده است. وی در بخش دیگری از سخنان خود […]

عزیزالله افضلی روز یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: همچنین در بخش تسهیلات بازسازی و نوسازی ۳۵ فقره به مبلغ ۱۱۲ میلیارد تومان و در بخش تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در بخش صنعت ۲۱ فقره به مبلغ ۱۴۷ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: هدف گذاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و فلسفه ایجادی آن در وزارت صنعت، معدن و تجارت بر مبنای شعارهای اقتصادی در سال‌های اخیر است که مقام معظم رهبری برای حل مشکلات اقتصادی کشور انتخاب کردند.

افضلی افزود: تحقق این شعارها پیرامون اقتصاد کشور نیازمند توجه ویژه همه دستگاه‌ها در هم افزایی به منظور ایجاد رونق تولید است که باید در سال جهش تولید به صورت جدی شاهد افزایش این رویکردها باشیم.

وی با اشاره به شیوع کرونا در کشور و استان، افزود: به دنبال شیوع این بیماری شرایط برای کشور و حوزه تولید سخت شد اما اتفاقات خوبی هم در حوزه تولید رخ داد و بسیاری از پتانسیل‌های ناشناخته صنعت استان مورد توجه قرار گرفت.

افضلی گفت: بسیاری از واحدهای صنعتی حتی در این شرایط اقتصادی از وضعیت موجود ابراز رضایت می‌کنند چون بسیاری از ظرفیت‌های موجود ناشناخته فعال شده و به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان در حوزه تحریم، هزینه‌های گزافی را پرداخت می‌کنند، افزود: از نمایندگان بخش‌های دولتی انتظار داریم که دست تولیدکنندگان را در این شرایط بگیرند و قوانین و مقررات موجود را تا حد ممکن برای کمک به واحدهای تولیدی استان تفسیر و بررسی کنند.

این مسوول با تاکید بر اجرای مصوبات ستاد تسهیل استان،  گفت: ۲۶ درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرایی نشده است که بخشی از آنها در دست اقدام، تعدادی مربوط به دستگاه‌های خارج از استان و بعضی به سازمان‌های استانی مربوط می‌شود.

افضلی افزود: اجرا نشدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که هم ارز قانون هستند از سوی دستگاه‌های استانی قابل پذیرش نیست.

وی اضافه کرد: این مصوبات اگر مغایرت قانونی دارند باید به دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت مکتوب ارسال شود تا بعد از اصلاح وارد مرحله اجرا گردند.

افضلی افزود: امیدواریم بتوانیم در سال جهش تولید در جهت منافع مردم از تولید کنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان گام برداریم و با اجرای این مصوبات در کاهش نرخ اشتغال، بیکاری و بزه اجتماعی کمک کار مردم باشیم.

استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی دارد.