دکتر شهریار مستوفی روز شنبه به پردیسان نوین گفت: این میزان موادغذایی توسط کارشناسان دانشگاه علوم پرشکی کشف شده است.مدیر نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو عنوان کرد: در سال گذشته ۶۱۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح واحدهای تولیدی و عرضه توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی، […]

دکتر شهریار مستوفی روز شنبه به پردیسان نوین گفت: این میزان موادغذایی توسط کارشناسان دانشگاه علوم پرشکی کشف شده است.
مدیر نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو عنوان کرد: در سال گذشته ۶۱۳ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح واحدهای تولیدی و عرضه توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به عمل آمد.
مستوفی ادامه داد: در این بازدیدها ۵۷ هزار و ۱۹۶ قلم موادغذایی و ۱۹ هزار لیتر مواد بهداشتی کشف و توقیف شد.
وی اظهارداشت: یکی از وظایف کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو پایش مداوم و نمونه برداری و بررسی محصولات سطح عرضه است که این کار به صورت روزانه توسط کارشناسان این مدیریت به طور مستمر در حال انجام است.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو یادآور شد: مردم نیز در هنگام خرید موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و همچنین تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی، توجه ویژه داشته باشند.