دکتر جواد صادقی نسب روز سهشنبه طی گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: از ابتدای شیوع کرونا ۲ هزار و ۷۴۵ گشت نظارتی مشترک با دیگر ارگانها و دستگاههای اجرایی ذیربط از واحدهای صنفی مناطق زیرپوشش این دانشگاه در گناباد و بجستان انجام شد.
وی ادامه داد: یک هزار و ۴۵۵ واحد صنفی و مرکز عمومی و خدماتی در این شهرستانها اطلاعات خود را در سامانه سلامت ثبت کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به راهاندازی سیستم نمونه گیری سرپایی بیماران کرونایی از روز دوشنبه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این اقدام نقش مهمی در شناسایی ناقلان کرونا و تسریع در قطع زنجیره انتقال آن در این مناطق دارد.
وی افزود: ویروس کرونا طی چند ماه آینده یا با شروع فصل گرما از بین نمیرود و هم اکنون در برخی نقاط گرمسیر کشور مانند خوزستان و هرمزگان شاهد اوج این بیماری هستیم.
صادقی نسب با بیان اینکه تعداد بیماران بدحال کرونایی بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان این شهرستان رو به کاهش است، ادامه داد: رفتار این ویروس مشخص نیست و نمیتوان آن را پیشبینی کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه شهرستانهای اطراف همچنان درگیر بیماری کرونا هستند و با توجه به شرایط فعلی و مراودات گناباد و بجستان با این مناطق نمیتوان با قطعیت موج دوم و سوم کرونا در گناباد و بجستان را در آینده نزدیک رد کرد.
شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.