سرهنگ ابوالفضل قدیری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: این نقاهتگاه دارای ۸۰۰ تخت بستری است که در ۲ بخش برادران و خواهران در حال ارائه خدمات به بیماران است که دوران نقاهت بیماری خود را سپری میکنند.
وی افزود: این مکان از ۱۷ اسفندماه سال گذشته، به نقاهتگاه بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته و فعال شدهاست و برای بیمارانی که نیازمند هستند که ادامه درمان خود را در نقاهتگاه سپری کنند، از بیمارستانهای قم به این محل منتقل میشوند.
وی در رابطه با افرادی که در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند، گفت: کادر درمانی از مجموعه بیمارستان «علیابنابیطالب(ع)» سپاه استان قم، خادمان داوطلب طلبه و بسیجی، امدادگران هلالاحمر و نیز از دانشگاه علوم پزشکی قم در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.
قدیری گفت: به طور معمول فرد بیمار از ابتدای بیماری تا پایان دوران نقاهت، حدود ۱۴ روز تحت مداوا و مراقبت قرار دارد، البته این مدت زمان بستگی به نظر پزشک دارد که پزشکان در اینجا بهصورت شبانهروزی حضور دارند و بیمار پس از گذراندن دوران نقاهت با نظر پزشک معالج مرخص میشود.
وی در بخش دیگر سخنان خود در رابطه با حضور طلاب در این مجموعه گفت:آنان بهصورت داوطلبانه در اینجا حضور یافتهاند که بیشتر در امورات خدماتی مانند رختشورخانه مشغول ارائه خدمات هستند.
وی افزود: همچنین در کنار مراقبت و مداوای بیماران در این مجموعه، کارهای فرهنگی توسط خادمان طلبه انجام میشود که از آن جمله میتوان به ختم قرآن کریم، توزیع ادعیه و برگزاری مسابقههای فرهنگی و اهدای جایزه اشاره کرد.
این نقاهتگاه، در مجتمع بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) واقع در بلوار انتظار در نزدیکی مسجد مقدس جمکران شهر قم قرار دارد که برای سپری کردن دوران نقاهت بیماران کووید ۱۹ ناشی از ویروس کرونا که دوره درمان را در بیمارستانهای قم گذراندهاند، در نظر گرفته شده است.
Monday, 25 November , 2024