به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مهدی قلیان افزود: در این طرح پنج هزار و ۱۵۸ نفر نیاز به پیگیری داشتند که حدود ۸۲ درصد از این تعداد مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات لازم برای آنها انجام شده است.وی با بیان اینکه طرح “سردار شهید حاج قاسم سلیمانی” با راهبرد […]
به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مهدی قلیان افزود: در این طرح پنج هزار و ۱۵۸ نفر نیاز به پیگیری داشتند که حدود ۸۲ درصد از این تعداد مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات لازم برای آنها انجام شده است.
وی با بیان اینکه طرح “سردار شهید حاج قاسم سلیمانی” با راهبرد مدیریت و کنترل کرونا به شیوه محله و خانوار محور و مبتنی بر برنامه “هر خانه یک پایگاه سلامت”، به اجرا درآمده است ادامه داد: اطلاع رسانی با هدف رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط افراد، کمک به شناسایی و ارجاع به موقع مبتلایان به مراکز درمانی، کمک به رفع موانع قرنطینه، کمک های معیشتی، پیگیری امور شخصی، فراهم آوری خدمات تکمیل درمان، برخی از مواردی است که در این طرح به آن پرداخته میشود.
مسوول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی نیز گفت: هدف اصلی طرح مسجد سنگر سلامت باید منتهی به درخانه نگه داشتن بیماران مبتلا به کرونا شود، زیرا اگر فرد مبتلا در خانه بماند از ابتلای ۳۵ نفر دیگر و مرگ یک نفر جلوگیری می شود که اقدام بسیار موثر در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا است.
دکتر محسن ذاکریان افزود: یکی دیگر از اقداماتی که در این طرح در حال اجراست، طرح آمرین سلامت است که برای رعایت پروتکل های بهداشتی در اصناف، مشاغل محلی، تجمعهای محلی و مراسم ختم و عروسی از ظرفیت امر به معروف استفاده کرده ایم.
وی ادامه داد: این طرح به صورت محلهمحور و با مرکزیت مساجد استان اجرا میشود که طبق تقسیم بندی جغرافیایی ۱۵۰ حوزه مقاومت بسیج در استان خراسان رضوی عامل اجرای طرح مسجد سنگر سلامت شده اند، به صورتی که با تشکیل هسته هایی شامل امور مساجد خراسان رضوی، نمایندگان بسیج و دانشگاه علوم پزشکی، این طرح در ۲ هزار و ۳۶۶ مسجد و محله استان در حال اجراست.
شناسایی بیماران از طریق شبکه محلهای، معرفی به مراکز جامع سلامت منتخب، تسهیل هدایت بیمار به درمانگاه، نقاهتگاه و بیمارستان مطابق فرایند تعریف شده دانشگاه و همچنین پشتیبانی و حمایت از بیماران در دوره قرنطینه با رفع موانع معیشتی از جمله اهدای بستههای کمک معیشتی به خانواده بیماران، رفع موانع شغلی در زمینه اخذ و ارائه گواهی مرخصی استعلاجی معتبر و برطرف کردن مشکلات شخصی شامل خرید و انجام امور جاری زندگی فرد بیمار در صورت نیاز، با استفاده از ظرفیت جوانان بسیجی مومن، امین و معتمد محل از جمله اهداف طرح “مسجد، سنگر سلامت” است که از ۲۰ آبان ماه امسال در خراسان رضوی به اجرا درآمد.
۸۰ درصد جمعیت استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشوند.
Monday, 25 November , 2024