اکبر بهنامجو روز جمعه در بازدید از پارک علم و فناوری استان و جلسه با مسوولان این مجموعه اظهارداشت: با عنایت به اعلام نیاز پارک به این سایت، راه و شهرسازی استان زمین موردنیاز را در اختیار این مجموعه قرار میدهد.
وی بیانکرد: یک سایت پنج هکتاری در شهرک الهیه اردبیل برای این مجموعه در نظر گرفته شده بود که عملیات اجرایی ساختمان با طراحی مناسب پنج هزار متر زیربنا تا یک ماه آینده آغاز می شود.
او گفت: ساختمان پارک علم و فناوری استان با حمایت و همکاری نهاد ریاستجمهوری و سازمان مدیریت با زیربنای حدود هزار مترمربع در آینده نزدیک خریداری میشود تا تیمهای فعال و کارکنان پارک به ساختمان جدید انتقال یابند.
وی با بیان اینکه باید در فاز اول مشکل مکان و امکانات لازم برای پارک علم و فناوری حل و فصل شود، افزود: در صورت تامین تجهیزات و ساختمان مورد نیاز فعالان این عرصه به راحتی میتوانند اختراع خود را به مرحله انبوه برسانند.
استاندار اردبیل گفت: فعالیت شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در پارک علم و فناوری استان بیشتر شده و ۳۵۰ تیم در این مجموعه فعالیت دارند.
بهنامجو ورود پارک علم و فناوری به بحثهای فرهنگی را یادآور شد و اظهارداشت: در ساخت انیمیشنها فعالیت خوبی از سوی فعالان این عرصه انجام شده و برای صدور مجوز از سوی فرهنگ و ارشاد پیگیری های لازم جهت استفاده عموم صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه برای اولین بار دستگاه تبسنج لیزری مطابق با استاندارد جهانی در پارک علم و فناوری استان طراحی شده ، افزود: طراحی این تبسنج که توسط نیروهای بومی انجام شده برای مراکز بهداشتی مورد نیاز بوده که با پیگیری و صدور مجوز لازم میتواند به تولید انبوه برسد.
استاندار اردبیل در ادامه از تولید کافی دستگاه ضدعفونی کننده etm بانکها خبر داد و گفت: این دستگاه نیز در جریان شیوع ویروس کرنا توسط مخترع اردبیلی ساخته شد و به تولید انبوه رسیده و بازاریابی خوبی در داخل استان و سایر استان ها برای این محصول انجام شده است.
وی همچنین به راهاندازی سامانه تشخیص بیماریهای ریوی در استان اشاره کرد و افزود: این سامانه در مرحله اول تشخیص بیماری کرونا و اثرات این ویروس کاملا هوشمند عمل میکند و برای اولین بار در بیمارستانهای استان مورد استفاده قرار می گیرد.
بهنامجو تشریحکرد: ماسک N۹۵ در استان به تولید انبوه رسیده و چهار خط تولید این نوع ماسک راهاندازی شده که علاوه بر نیازها بیمارستانهای منطقه به سایر نقاط کشور نیز ارسال میشود.
وی افزود: سه مرکز تولید انبوه ماسکهای جراحی استاندارد در این استان فعال است که در بحث کرونا نه تنها نیاز استان بلکه نیاز سایر استانها را تامین کرده و در تولید البسه بیمارستان نیز خودکفا بوده و به کمک سایر مناطق کشور نیز رسیده است.
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه در این مقطع پارک علم و فناوری استان کارهای خوبی انجام داده، گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا چندین اختراع از سوی فعالان این عرصه صورت گرفته و در صورت تولید انبوه در سطح کشور میتواند به عنوان برند کالا مورد بهرهبرداری قرار بگیرند.