یادگارهای کرونا؛ کلکسیون جدید موزه علوم انگلستان

به گزارش روزنامه هنر به نقل از سخنگوی موزه علوم انگلستان، متصدیان این موزه در حال بررسی آن هستند که چگونه می‌توان اشیا یا نمادهای مهم این روزها را به عنوان سندی از واکنش‌های پزشکی، علمی و فرهنگی جهان به همه‌گیری کرونا، در یک مجموعه جمع‌آوری کرد.

از گزینه‌های احتمالی برای قرار گرفتن در این مجموعه می‌توان به نامه‌ای که بوریس جانسون نخست وزیر انگلستان درباره همه‌گیری کرونا به تمام خانه‌ها در این کشور ارسال کرده بود، آهن رباهایی که به هنگام تلاش برای اختراع دستگاه جلوگیری از ابتلا به کرونا در سوراخ بینی محقق استرالیایی گیر کرد، ژل‌های ضدعفونی کننده دست و پوسترهایی با مضمون فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد.

محتوای دیجیتال و خلاقیت‌های و تجربه‌های فردی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده‌اند نیز بخش مهمی از این پروژه را تشکیل می‌دهد.

سخنگوی موزه علوم درباره جمع‌آوری رسمی اقلام موردنظر برای این مجموعه در دوره قرنطینه می‌گوید: برخی از اقلامی که از قبل اهدا شده‌اند در حال حاضر جایشان در موزه امن است و بقیه آن‌ها فعلا پیش اهداکنندگان مانده‌اند تا پس از برداشته شدن محدودیت‌های قرنطینه به موزه تحویل داده شوند. فرآیند جمع‌آوری رسمی این یادگارها هنگامی اتفاق می‌افتد که انجام این کار بی‌خطر باشد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: هنوز برنامه‌ای برای نمایش این مجموعه در موزه وجود ندارد و زمانبندی برای این کار به خواست و اشتیاق مردم بستگی خواهد داشت.

علاوه بر موزه علوم دیگر موزه‌های انگلستان نیز به ثبت این دوره تاریخی مهم و حساس روی آورده‌اند. به عنوان مثال، موزه‌ها و گالری‌های شهر لیدز از مردم خواسته‌اند تا از راه شبکه‌های اجتماعی تجربیات مثبت و منفی خود را از روزگار کرونا و روزهای قرنطینه به اشتراک بگذارند.

ویروس کرونا، موسوم به کووید-۱۹، اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری رسیدن ویروس کرونا به مرحله همه گیری جهانی را اعلام کرد.

این ویروس مرگبار تاکنون حدود ۲ میلیون و ۵۶۶ هزار نفر از مردم جهان را آلوده کرده و ۱۷۷ هزار و ۷۸۹ قربانی برجای گذاشته است.

در پی نگرانی‌ها از گسترش این ویروس، قوانین سختگیرانه قرنطینه در بسیاری از کشورهای جهان اجرا شد و بسیاری از رویدادهای مهم جهانی در حوزه‌های مهمی چون اقتصاد، سیاست و هنر لغو شدند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=52521

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: