به گزارش عصر پنجشنبه روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان در گفتوگویی اظهار داشت: با توجه به اینکه مرکز تولیدها و تحقیقهای سازمان پارکها بذر سالیانه زیادی را برای تولید گل و گیاه نیاز دارد، باید این بذرها از سطح شهر جمعآوری و پاکسازی شده و به بانک بذر انتقال داده شود.
وی همچنین با بیان اینکه این کار در فصلهای مختلف انجام میشود خاطرنشان کرد: با بررسی صورت گرفته باغچههای خوب و دارای بذرهای مناسب و قابل قبول انتخاب شده تا توسط تیمهای متخصص جمعآوری و ذخیرهسازی شوند.
مدیرعامل پارکهای قم با اشاره به بومیسازی گیاهان مورد استفاده در سطح شهر بیان داشت: یکی از مزیتهای این کار این بوده که گیاهان متناسب با اقلیم قم و مناسب با آبوهوای شهر تولید و در فضای سبز نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
جوادیان با یادآوری اینکه اکثر بذرهای جمعشده از سطح شهر وارد خط تولید گیاهان برای استفاده در سطح شهر میشوند تصریح کرد: در همین راستا بخش زیادی از نیاز سالانه از همین محل تامین میشود.
وی با بیان اینکه تعداد بذرهای جدید جمعشده در این قالب حدود ۳۵ گونه خاص و ویژه است یادآور شد: این گونهها شامل همیشه بهار، گازانیا، کوکب کوهی، رعنا زیبا، مارگرید، پریوش و کلم است و چون در شرایط آبوهوایی قم بودهاند، بذرها را تولید کردهاند.