میلاد بویینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: در راستای کمک به نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از بیماری کرونا، گروه های جهادگر اقدامات زیادی داشتند که یکی از آن ها پخت غذا و توزیع آن در مناطق حاشیه ای و کم برخوردار استان است.
وی اظهار داشت: برای پخت غذا ۳۵ گروه جهادی در استان فعال شده اند که هر کدام روزانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ پرس غذا می پزند.
بویینی به دیگر اقدامات حمایتی از خانواده های محروم و آسیب دیده از کرونا اشاره کرد و گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون گروه های جهادی استان اقدام به راه اندازی تعداد زیادی کارگاه جهادی تولید ماسک و لوازم بهداشتی و همچنین توزیع آن ها در بین جامعه هدف خود کرده اند.
وی، ضدعفونی و گندزدایی معابر و خانه ها، مساجد،ادارات،بیمارستان ها و … و همچنین توزیع هزاران لیتر مواد ضدعفونی سطوح و دست به صورت رایگان کرده اند.
از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار جهادگر در قالب اقشار مختلف فعال بوده اند.