گام بلند بانک پارسیان برای محرومیت‌زدایی / ۲٫۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی روستایی پرداخت شد

گام بلند بانک پارسیان برای محرومیت‌زدایی / 2.700 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی روستایی پرداخت شد

در حال حاضر اقتصاد در شرایط ویژه‌ای به سر می‌برد. فشارهای ناشی از تحریم‌های یک دهه گذشته و رکود حاصل از شرایط کرونایی موجب شده که اقتصاد کشور در وضعیتی قرار گیرد که تقریباً در ۱۰ سال گذشته هیچ‌گاه آن را تجربه نکرده است. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که گذر از این شرایط بحرانی تنها با رشد اقتصادی، رفاه اجتماعی و البته ثبات محقق می‌شود. این‌ها ۳ ضلع مثلث بازسازی اقتصاد ایران است که بانک پارسیان در راستای رسیدن به هرکدام از آن‌ها در طول سال‌های گذشته تلاش زیادی کرده است. جالب است که بدانید طی دو سال گذشته تاکنون بیش از ۳٫۵۰۷ میلیارد ریال تسهیلات برای کمک به رونق و توسعه استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی از سوی بانک پارسیان پرداخت شده است.

حامد عابدینی می‌گوید ؛ بانک پارسیان در طول سال‌های گذشته از هیچ حمایتی برای داشتن ایرانی آباد دریغ نکرده است . از پرداخت وام به کسب ‌وکارهای متضرر از کرونا و ایجاد رونق در مناطق محروم و توسعه کارآفرینی گرفته تا تأمین مالی پروژه‌های کلان اقتصادی و طرح‌های ملی و زیربنایی ، توسعه صادرات و توانمندسازی صنایع داخلی ، این تنها بخشی از اقدامات انجام‌شده در بانک مردمی پارسیان است که مدیر شعب استان‌های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی بانک پارسیان به آن اشاره می‌کند .
این مقام مسئول دربانک پارسیان معتقد است ؛پارسیان از پیشگامان مانع زدایی در بخش تولید و محرک چرخه‌های اقتصاد و تجارت کشور است .
متن کامل گفت‌وگو با حامد عابدینی، در رابطه با جزییات عملکردی این بانک را در ادامه می‌خوانید:
طی دو سال گذشته در راستای کمک به توسعه این استان‌ها و افزایش اشتغال‌زایی چه اقداماتی انجام داده‌اید و به چند طرح صنعتی و به چه میزان تسهیلات پرداخت کرده‌اید؟
بانـک پارسـیان بـا درک درسـت دربـاره پیش‌نیازهای پایـداری اقتصـاد بـا اسـتفاده از ظرفیت‌ سیاست‌های اقتصـاد مقاومتـی ، تـلاش کـرده اسـت تا مأموریت‌های خـود را به‌عنوان یـک بانـک در عرصـه اقتصـاد ملـی و توسـعه صـادرات به‌ عنوان دو بـال در پایـداری و مقاومـت اقتصـادی طـی سال‌های اخیـر به‌درستی بـه انجـام رسـانده و در همیـن راسـتا دسـتاوردها و تجربه‌های ارزشـمندی را کسـب کـرده و با حمایت از تولید داخلی و ثبات در اقتصاد ملی با مشـارکت و تأمین مالی طرح توسعه‌ای و هدایت تسـهیلات به سـمت بخش حقیقی اقتصاد ، توانسته نقش مؤثری در توسعه کشور ایفا کند. بر این اساس طی دو سال گذشته این بانک در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی به تعداد ۱۱۰۹ طرح صنعتی بیش از ۳٫۵۰۷ میلیارد ریال تسهیلات به‌منظور توسعه این استان‌ها پرداخت کرده است .
این بانک در راستای حمایت از واحدهای تولیدی ، کشاورزی و خدماتی مبلغ ۳٫۰۵۱ میلیارد ریال تسهیلات در استان خراسان رضوی ، ۲۰۰ میلیارد ریال در استان خراسان شمالی و حدود ۲۵۶ میلیارد ریال تسهیلات در استان خراسان جنوبی پرداخت کرده است .
در حوزه اشتغال‌زایی روستایی از زمان اجرای طرح تاکنون چه تعداد طرح عملیاتی و چه میزان تسهیلات پرداخت‌شده است ؟
بانک پارسیان در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به‌ ویژه در حوزه توسعه و تعمیق اشتغال در مناطق روستایی، محرومیت‌زدایی و همچنین ارتقای عدالت اجتماعی، کمک به محرومین و اقشار آسیب‌پذیر و ایجاد فرصت‌های شغلی مولد در مناطق روستایی از طریق انعقاد تفاهم‌نامه‌های مختلف با ارگان‌ها ، اقدامات ارزنده و حمایت‌های مؤثری داشته است. بر این اساس این بانک در این استان‌ها بالغ ‌بر ۱۳۷ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده است.
در حوزه اشتغال‌زایی روستایی بنیاد برکت از زمان اجرای طرح تاکنون چه تعداد طرح عملیاتی و چه میزان تسهیلات پرداخت ‌شده است؟
به‌موجب تفاهم‌نامه منعقده فی‌مابین بنیاد برکت ، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ، با عاملیت بانک پارسیان ، این بانک در حوزه اشتغال‌زایی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای طرح‌های عمرانی و روستایی مشارکت چشمگیری داشته و با ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی روستایی تاکنون کمک های بسیاری برای طرح‌های کشاورزی ، دامداری و حتی طرح‌های کوچک روستایی انجام داده و توانسته است در کمک به اشتغال‌زایی مناطق محروم و رونق اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا نماید. بر این اساس این بانک در استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی از ابتدای طرح تاکنون به تعداد ۶۷۲۰ پرونده و به مبلغ بیش از ۲٫۵۵۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده است.
مبلغ تسهیلات پرداختی در استان خراسان رضوی ۱٫۹۱۱ میلیارد ریال، در استان خراسان شمالی ۲۳۳ میلیارد ریال و در استان خراسان جنوبی ۴۰۸ میلیارد ریال بوده است.
طی سال‌های گذشته بانک پارسیان عملکرد درخشانی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی از خود نشان داده است. این بانک در این استان ها در چه طرح‌هایی مشارکت داشته است؟
حمایت از اقشار کم‌درآمد به‌خصوص در مناطق و شهرهای محروم همواره در اولویت بانک پارسیان قرار داشته است. از اقدامات صورت گرفته در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت‌های مردمی می‌توان به پرداخت تسهیلات به کسانی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی هستند، اشاره کرد. جالب است که بدانید این بانک در استان‌های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی به ۲۴۸ پرونده بیش از ۶۴ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده است.
پاندمی کرونا مشکلات بسیاری برای کسب‌وکارها ایجاد کرد؛ اما به مدد حمایت‌های نظام بانکی گذر از این بحران برای فعالین اقتصادی راحت‌تر شد. بانک پارسیان در استان های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی چه کمکی به صاحبان مشاغل و بخش خصوصی ارائه داده است؟
در پی شیوع بیماری کرونا و آسیب جدی به اصناف و کسب‌وکارها، این بانک بر اساس دستورالعمل صریح بانک مرکزی و به ‌منظور اجرای سیاست‌های ابلاغی دولت مبنی بر حمایت از اقشار و اصناف آسیب‌دیده در اثر شیوع بیماری کرونا، بانک پارسیان با اعطای تسهیلات به صاحبان کسب‌وکار آسیب‌دیده ناشی از کرونا، نقش مؤثری ایفا کرده است و بر این اساس تنها در استان خراسان رضوی تعداد ۳۳۱ کسب‌ وکار را موردحمایت قرار داده و بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
با توجه به کاهش قدرت خرید مردم در دو سال گذشته پرداخت تسهیلات ودیعه مستأجران و تسهیلات ازدواج در بین خانوارها و زوج های جوان اهمیت بالایی دارد. بفرمایید در هرکدام از این بخش‌ها چقدر وام پرداخت‌شده است؟
بانک پارسیان علاوه بر پرداخت تسهیلات حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده، تسهیـلات کمک ودیعه مسکـن به مستأجران و ازدواج را نیز در قالب برنامه‌های حمایتی خود داشته و دارد و درخواست‌های متقاضیان این تسهیلات را بررسی و نسبت به پرداخت آن اقدام کرده است که در استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی تعداد ۱۱۱۰ پرونده جمعاً حدود ۵۸۶ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج پرداخت‌شده است.
همچنین بانک پارسیان در قالب تسهیلات ودیعه مستاجرین نیز در استان خراسان رضوی تعداد ۵۵۹ فقره تسهیلات جمعاً به میزان ۱۵۳میلیارد ریال پرداخت کرده است .
گالری

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=194949

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: