به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، احمد فاضلی اظهار داشت: اطلاعات صورت‌های مالی میان‌ دوره‌ای حسابرسی شده شش ماهه ۹۹ بر روی سامانه کدال قرار گرفت و خوشبختانه EPS بانک از عدد ٣ ریال در صورت‌های مالی شش ماهه و  ١٣ ریال پایان سال ٩٨ به ٣٣۶ ریال برای هر سهم در پایان ٣١ شهریور […]

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، احمد فاضلی اظهار داشت: اطلاعات صورت‌های مالی میان‌ دوره‌ای حسابرسی شده شش ماهه ۹۹ بر روی سامانه کدال قرار گرفت و خوشبختانه EPS بانک از عدد ٣ ریال در صورت‌های مالی شش ماهه و  ١٣ ریال پایان سال ٩٨ به ٣٣۶ ریال برای هر سهم در پایان ٣١ شهریور سال ٩٩ افزایش یافته است.
وی افزود: به این ترتیب کفایت سرمایه بانک صادرات ایران نسبت به پایان سال گذشته ٢.٧٨ درصدافزایش داشته  وبا توجه به برنامه‌های عملیاتی موجود، انتظار داریم در پایان سال جاری شاهد افزایش چند درصد دیگر در کفایت سرمایه بانک باشیم.
فاضلی روند افزایش سرمایه بانک را نیز مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم،  اولین بار توسط بانک صادرات ایران مطرح شد و مورد اقبال عمومی و دولتمردان قرار گرفته است، به طوری که در دولت تصویب و در مجلس شورای اسلامی مورد موافقت واقع شد. همچنین شورای نگهبان آن را تایید کرد و از سوی ریاست محترم جمهوری به همه دستگاه‌ها و شرکت‌های بورسی ابلاغ شد.
معاون مالی بانک صادرات ایران خاطر نشان کرد: با وجود تهیه گزارش توجیهی، دریافت گزارش بازرس قانونی و نامه موافقت بانک مرکزی قبل از برگزاری مجمع عمومی عملکرد سال ١٣٩٨، بنا به عدم موافقت سازمان خصوصی‌سازی به دلیل کاهش درصد سهام دولت و سهام عدالت از طریق این روش افزایش سرمایه، تاکنون به این مهم دست نیافته‌ایم.

وی ادامه داد: اصرار و درخواست داریم مسئولین سازمان خصوصی‌سازی با تأکید بر عدم کاهش ارزش ریالی سهام دولت و سهام عدالت با این روش موافقت کنند چراکه افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم کمک شایانی به بهبود ساختار مالی و نسبت‌های مهم از جمله کفایت سرمایه بانک خواهد کرد.
فاضلی خاطر نشان کرد: افزایش کفایت سرمایه تاثیر قابل توجهی بر افزایش سقف ارائه تسهیلات به تولید کنندگان بزرگ و مشتریان اصلی بانک صادرات ایران خواهد داشت.
وی همچنین واگذاری سهام شرکت‌های پالایشی و برخی دیگر از سهام شرکت‌های معتبر بورسی به سه بانک صادرات، ملت و تجارت را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و گفت: این اتفاق از یک سو موجب همبستگی این بانک‌ها با دولت شد و از سوی دیگر دستاورد خیلی مهمی برای این بانک‌ها دارد.
معاون مالی بانک صادرات ایران تاکید کرد: این اقدام کیفیت دارایی‌های بانک صادرات ایران را افزایش خواهد داد و حجم مطالبات بانک صادرات ایران از دولت کاهش و در مقابل سرفصل سرمایه‌گذاری‌های (سریع‌المعامله) بانک را افزایش خواهد داد.
وی با تاکید بر اینکه شفاف‌سازی در خصوص صورت‌های مالی از اقدامات اساسی برای بانک تلقی می‌شود، بیان داشت: شفافیت اطلاعات صورت‌های مالی بانک صادرات ایران برای آگاهی سهامداران، همکاران بانک، فعالان بازار سرمایه و برای همه کسانی که روند موفقیت‌های این بانک را به هر دلیل رصد می‌کنند، اهمیت دارد و هر چه قدر که این اطلاعات با سرعت و دقت بیشتر و به موقع منتشر شود، مؤثرتر واقع خواهد شد قطعاً به عملکرد صحیح بانک کمک خواهد کرد.
معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: سهام بانک صادرات ایران دارای ارزش ذاتی به مراتب بالاتر از قیمت بازار فعلی است که در شرایط عادی افزایش ۶٠ تا ٧٠ درصدی نرخ بازار آن دور از ذهن نیست.