نقی مسکینی روز سه شنبه در نشست پیشگیری از حریق در مراتع و مزارع مراغه افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت محصولات زراعی در شهرستان، بکارگیری تمهیدات لازم از سوی دستگاه های خدمات رسان به ویژه منابع طبیعی، هلال احمر، آتش نشانی و محیط زیست برای جلوگیری از وارد آمدن صدمات به مراتع بیش از پیش ضروری است.
وی ادامه داد: اکیپ های تخصصی منابع طبیعی برای پیشگیری و مقابله با حریق در مزارع، روستاها و مراتع باید با تجهیزات مناسب اطفاء حریق، آماده باشند.
مسکینی اضافه کرد: همچنین اطلاع رسانی روستاییان و عشایر با هدف ایجاد آمادگی برای مقابله با هرگونه حریق عمدی یا سهوی از سوی رسانه های گروهی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس دادگستری مراغه نیز گفت: ارایه آموزش های لازم، دیده بانی و هماهنگی با دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، برای پیشگیری از مخاطرات در مراتع و مزارع مورد توجه همه نهادها قرار گیرد.
حبیب قنبرزاده افزود: جهاد کشاورزی نیز با متخلفان در زمینه ایجاد حریق های عمدی در مراتع و مزارع که موجب وارد آمدن خسارت های مادی می شود، در قالب تنبیهات قانونی برخورد کند.
دادستان عمومی و انقلاب مراغه نیز در این جلسه گفت: استفاده کامل از ظرفیت سازمان های مردم نهاد به صورت داوطلبانه، می تواند در مقابله با هرگونه پیشآمدهای غیرمترقبه موثر باشد.
نادر نجد افزود: دستگاه های خدمت رسان نیز باید تجهیزات اطفاء حریق و امداد و نجات خود را برای پیشگیری از هرگونه حادثه، به روزرسانی و آماده سازی کنند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراغه نیز گفت: ۲ اکیپ آماده با تجهیزات کامل تا ۱۵ خرداد در مراتع شهرستان آماده خدمات رسانی و امدادرسانی هستند.
ناصر شکری افزود: با وجود مزارع متعدد و مراتع مختلف در این شهرستان، در طول سال گذشته فقط ۲ مورد آتش سوزی روی داده که با حضور به موقع اکیپ های این اداره به موقع اطفا و از وارد آمدن خسارت پیشگیری شده است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.