کافه کتاب، قسمت دوم، گفتگو با محمد حسین زارع مهرجردی

شهر قم این روزها شاهد تحولی بزرگ در شبکه حمل و نقل خود است. پروژه تقاطع غیرهمسطح کبیری که با سرمایه‌گذاری ۳۳۸ میلیارد تومانی در حال اجراست، نویدبخش آینده‌ای روشن برای روان‌سازی ترافیک در رینگ سوم شهر است. این پروژه عظیم که تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت داشته، نشان از عزم جدی مدیریت شهری برای بهبود وضعیت ترافیک دارد.

مولف کتاب«روابط عمومی تجربی»

۲۴ آبان ماه هر سال در تقویم ایران به عنوان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار نام گذاری شده است. دلیل نام گذاری این روز در تقویم، ارزش والای کتابخوانی و رشد فرهنگ مطالعه در جامعه است. به همین منظور به سراغ همکاران مولف/ مترجم در شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان رفتیم تا ضمن آشنایی بیشتر با این همکاران، از تجارب ارزشمندشان در این زمینه بهره مند شویم.
کتاب “روابط عمومی تجربی”، به نویسندگی محمدحسین زارع مهرجردی در سال ۱۳۸۵ توسط نشر “سرو چمان” در ۳۳۲ صفحه منتشر شده است. در این گفت و گو با مولف این کتاب بیشتر آشنا می شویم.

در ابتدا خودتان را به طور کامل معرفی فرمائید؟
اینجانب محمد حسین زارع مهرجردی، متولد سال ۱۳۴۲، کارشناس ارشد رشته مهندسی محیط زیست – گرایش آب و فاضلاب، متأهل و دارای دو فرزند هستم.

از چه زمانی در شرکت آب و فاضلاب مشغول به کار شدید و تا کنون در کدام قسمت ها فعالیت داشته اید؟
از آذرماه سال ۱۳۷۳ در شرکت آبفای استان اصفهان مشغول به کار شدم. در واحد امور دفع و تصفیه فاضلاب، شورای مرکزی تحقیقات و بهبود بهره وری، مدیریت روابط عمومی، رئیس حفاظت فنی و بهداشت کار، کمیته مرکزی مسئولین ایمنی فنی صنایع استان اصفهان، طرح تکریم و جلب رضایت ارباب رجوع، سیستم مدیریت کیفیت – ایزو، کمیته بهره وری، کمیته فناوری اطلاعات، کارگروه مدیریت استراتژیک، نظام مشارکت و پذیرش و بررسی پیشنهادها، دفتر فنی و خدمات مهندسی شرکت و ناظر عالی اجرائیات آب فعالیت داشته و هم اکنون ناظر عالی بهره برداری از تصفیه خانه های فاضلاب هستم.

عنوان کتابی که شما تالیف کردید چه نام دارد و با چه انگیزه ای دست به کار این کتاب شدید؟
این کتاب با عنوان «روابط عمومی تجربی» تألیف و در سال ۱۳۸۵ به چاپ رسید. از سال ۱۳۷۴ که در مجتمع آموزش و پژوهشی وزارت نیرو در بختیاردشت مشغول تدریسره دروه های روابط عمومی بودم مرتبأ دانشجویان حاضر در کلاس ها، تقاضای جزوه داشتند و چون اطلاعات مدونی در دسترس نبود به فکر تألیف این کتاب افتادم.
فکر می کنید موضوع کتاب شما چقدر در رشد و ارتقاء صنعت آب و فاضلاب و سطح آگاهی مخاطبان موثر بود؟
بسیار زیاد؛ چراکه این کتاب پس از مکاتبه ای که با کلیه شرکت های آبفا در سراسر کشور در آن زمان نمودم توسط همه شرکت ها درخواست و خریداری شد.

آیا بازخوردی هم از خوانندگان کتاب گرفته اید؟
بله. کتاب یک الگوی کامل برای کار در روابط عمومی بوده و قابل اجرا برای انجام صفر تا صد برنامه های کاری در روابط عمومی هاست.

کتاب دیگری هم در دست تالیف و انتشار دارید؟
بله. دو کتاب دیگر یکی در زمینه کامپیوتر و دیگری در زمینه آب تالیف کرده ام که در حال بررسی توسط مقامات ذیصلاح است و در حال انتخاب ناشر هستم.

چه توصیه ای به سایر همکاران برای دست به قلم شدن دارید؟
نوشتن فقط عشق می خواهد و بس. باید عاشق باشی تا برای آن وقت بگذاری. باید همت کنی. باید بخواهی! آن وقت می شود. نوشتن باید یکی از آرزوهایت باشد و باید برای عملی شدنش تصمیم بگیری.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=168170

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: