رحمان درکی روز پنجشنبه درگفت وگو با پردیسان نوین اظهارداشت: هدایت واحدهای مختلف سازمانی به سمت جهش تولید برای حمایت از تولید ملی را ازاهداف تشکیل این کارگروه ذکر کرد.وی بیان داشت: این کارگروه درسه محورسازماندهی، مدیریت و بهره برداری مطلوب از منابع موجود، راهکارهای افزایش بهره وری و ارتقای منابع در دسترس و ایده ها […]
رحمان درکی روز پنجشنبه درگفت وگو با پردیسان نوین اظهارداشت: هدایت واحدهای مختلف سازمانی به سمت جهش تولید برای حمایت از تولید ملی را ازاهداف تشکیل این کارگروه ذکر کرد.
وی بیان داشت: این کارگروه درسه محورسازماندهی، مدیریت و بهره برداری مطلوب از منابع موجود، راهکارهای افزایش بهره وری و ارتقای منابع در دسترس و ایده ها واندیشه های جدید برای توسعه کمی وکیفی برنامه های حوزه جهش تولید و مسائل اقتصادی و فرهنگی آموزش و پرورش فعال شده است.
وی با اشاره به اینکه هردوهفته یکبارنشست این کارگروه به منظورشناسایی ایده های نو و بررسی و ارتقای راهکارهای موجود برگزارمیشود،اضافه کرد: بررسی راهکارهای استفاده بهینه ازامکانات موجود، به سمت خدمات دهی مطلوب به گروه های هدف از دیگراهداف برگزاری این نشست است.
وی تصریح کرد: مشکلات واحدهای راکد، نیمه فعال، فعال و پروژه هایی نیاز به افزایش ظرفیت احصاء می شود.
درکی عنوان کرد: برای تحقق شعارامسال نیازمند تدوین برنامه مدون درجهت تولید منابع پایدار وموقت با همکاری وهمیاری تمام واحدهای سازمانی است.
وی خاطرنشان کرد: دولت الکترونیک موجب شفاف سازی کارها، کاهش هزینه ها، بالا رفتن سرعت عمل وکم کردن مشکلات مردم می شود زیرا استفاده ازاین ظرفیت، توسعه بهره وری ودرنتیجه اثربخشی وکارایی را به ارمغان خواهد آورد.
وی دانشگاهها وموسسات برون سازمانی را فرصتی بی نظیر درکنار دستگاه تعلیم و تربیت دانست وادامه داد: با معرفی فرصت های خدمت و ایجاد بسترهای مناسب، می توان ضمن بهره برداری از این ظرفیت بزرگ در جهت تحقق شعار سال به خصوص بعد فرهنگی گام های موثری برداشت.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش البرزافزود: اعضای این کارگروه را مدیران اداره های امور مالی، پشتیبانی، برنامه و بودجه، تعاون و امور رفاهی، اموراداری و راهبری مکاتبات و اسناد را تشکیل می دهد.
استان البرز ۵۰۰ هزاردانش آموز دارد.
Saturday, 23 November , 2024