دکتر «فاطمه سادات مهدویانی» روز جمعه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: مرکز اهدای خون اراک در خیابان شهید شیرودی، پایگاه خونگیری ساوه در مجاورت بیمارستان شهید مدرس، مرکز اهدای خون آشتیان و محلات نیز برای دریافت خون آماده هستند. وی اظهار داشت: ساعت کار مراکز و پایگاههای خونگیری استان در نوبت صبح […]
دکتر «فاطمه سادات مهدویانی» روز جمعه در گفت و گو با پردیسان نوین افزود: مرکز اهدای خون اراک در خیابان شهید شیرودی، پایگاه خونگیری ساوه در مجاورت بیمارستان شهید مدرس، مرکز اهدای خون آشتیان و محلات نیز برای دریافت خون آماده هستند.
وی اظهار داشت: ساعت کار مراکز و پایگاههای خونگیری استان در نوبت صبح ساعت ۸ تا ۱۳ و در نوبت عصر ساعت ۱۹ تا ۲۳ پیش بینی شده است.
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: روزه داران اهدا کننده خون میتوانند بعد از افطار با خوردن تغذیه مناسب و نوشیدن مایعات به میزان لازم در اهدای خون به عنوان کار خیر در ماه مبارک رمضان مشارکت کنند.
دکتر مهدویانی افزود: افرادی که به هر دلیلی نمیتوانند روزه بگیرند ولی میتوانند اهدا خون داشته باشند در نوبت صبح به مراکز اهدای خون در استان مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز اهدای خون میزان اهدا در فروردین ماه امسال در شهرستانهای استان کاهش یافت اما با بازگشایی مراکز اهدا خون در حال افزایش است.
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: مردم نگران انتقال بیماری کرونا در مراکز اهدای خون استان نباشند زیرا این مراکز به صورت مستمر ضدعفونی میشوند و مراجعهکنندگان در بخش ورودی هر مرکز سنجش تب میشوند و در صورت داشتن علایم کووید ۱۹ از ورود آنان خودداری میشود.
دکتر مهدویانی افزود: فرآیند خونگیری تنها از افرادی انجام میشود که سالم باشند و در محیط مراکز اهدای خون تمام دستوالعملهای سازمان انتقال خون رعایت میشود.
سازمان انتقال خون ایران در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و این سازمان بالاترین و تنها مرجع تصمیمگیری در زمینه تأمین و توزیع خون و فرآوردههای خونی سالم در کشور است.
Wednesday, 27 November , 2024