چرا و چگونه هند به کشوری خطرناک برای مسلمانان تبدیل شد؟

به گزارش پردیسان نوین، گروه اسلامی جماعت تبلیغی در هفته اول ماه مارس (نیمه دوم اسفند ۱۳۹۸) برنامه ای مذهبی را در محله نظام الدین دهلی نو برگزار کرد که دست کم هفت هزار و ۶۰۰ تن از مسلمانان هندوستان و یک هزار و ۳۰۰ تن دیگر از کشورهای مثل مالزی و اندونزی شرکت کردند. 
این برنامه مذهبی در میان تعطیلی‌های گسترده در هند به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار شد و باعث شد که بسیاری از گروه‌های ضد اسلامی در هند تمام جامعه مسلمان هند را مقصر اصلی شیوع کرونا در این کشور جلوه دهند. 
هند همراه با شیوع ویروس کرونا شاهد گسترش اخبار و اطلاعات جعلی است که حتی سریع‌تر از این ویروس در جامعه این کشور منتشر می‌شوند. 
مهمترین تیترهای اخبار جعلی در هند که با هدف انتقاد از مسلمانان تنظیم شده‌اند شامل ” مرد مسلمان با آب دهان خود میوه‌ها را به ویروس کرونا آلوده می‌کند”، “مسلمانان از دسترسی هندوها به کمک‌های غذایی جلوگیری می‌کنند”، “کارگر مسلمان در رستوران، غذای مشتریان را به کرونا آلوده می‌کند”، “مسلمانان خارجی در مساجد شهر پاتنا مخفی شده اند”، “مسلمانان به صورت جمعی عطسه می‌کنند تا ویروس کرونا را منتشر کنند” و “مسلمانان مبتلا به کرونا یک راهب هندو را مورد ضرب و شتم قرار دادند” می‌شوند. 
هدف از این تیترهای خبری افزایش نفرت و خشونت در هند در شرایط حساس شیوع کرونا در اینکشور و در سراسر جهان است و تاکنون در رسیدن به هدف خود موفق بوده‌اند. در حالی که تمام هند برای مقابله با کرونا بیسج شده اند، این گروه‌های افراطی سخت در تلاش برای هدف قرار دادن اقلیت مسلمان در این کشور هستند.
در یکی از تصاویر منتشر شده، یک گروه ۲۲ نفره از هندوهای افراطی به مسجدی در ایالت کارناتاکا حمله کرده و با ضرب و شتم قرار دادن سه فرد مسلمان آن‌ها را متهم به انتشار ویروس کرونا می‌کنند. 
گروه‌های خیریه اسلامی که مشغول کمک به فقیران در طول قرنطینه سراسری هند هستند نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند. در ایالت اروناچال پرادش واقع در شمال شرق هند، راننده‌های کامیون مسلمان از سوی هندوهای افراطی مورد حمله قرار گرفته‌اند. 
هفته گذشته تصویری منتشر شد که یک افسر پلیس به یک فرد مسلمان حمله می‌کند و فریاد می‌زند که به خاطر مسلمانان است که کرونا در هند شیوع پیدا کرده است. 
هندوها به این بهانه که مسلمانان مقررات قرنطینه را نادیده می‌گیرند آن‌ها در سراسر این کشور مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند. یک شهروند مسلمان در ایالت هاریانا به این اتهام که به دستور دولت این کشور برای پرهیز از خاموش کردن چراغ خانه خود به نشانه حمایت از تلاش‌های دولت در مبارزه با کرونا، خودداری کرده است از سوی چند هندو با چاقو مورد حمله قرار گرفت و زخمی شد. 
دولت هند از شهروندان این کشور خواسته بود روز پنجم ماه آوریل در اقدامی نمادین برای مبارزه با کرونا چراغ‌های خانه خود را خاموش و به مدت ۹ دقیقه شمع یا چراغ تلفن همراه خود را روشن کنند. 
هندوها از بحران پدید آمده بر اثر کرونا سوء استفاده کرده و با متهم ساختن مسلمانان به توطئه علیه کشور، آن‌ها را آماج حملات خود قرار می‌دهند. در ماه فوریه، دهلی نو شاهد شورش‌های ضد مسلمانان بود که به مرگ ۵۴ نفر انجامید. عامل بروز ناآرمی‌ها ماه فوریه تصویب قانون جدید تابعیت شهروندی این کشور بود. 
جامعه هند از ماه دسامبر گذشته در پی تصویب قانون جدید شهروندی از سوی دولت ناارام بوده است. بر اساس این قانون شهروندان غیر مسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار می‌گیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور سکولار به کشوری هندو مذهب بوده است. 
اینها تنها نمونه‌ای از حملات علیه مسلمانان در هند است. هشتگ‌های اسلام هراسی در سرتاسر رسانه‌های اجتماعی در هند منتشر شده‌اند. از ماه گذشته تاکنون هشتگ (جهاد کرونایی) بیش از ۳۰۰ هزار بار در میان کاربران هندی بازنشر شده و به اطلاع حداقل ۱۶۰ میلیون نفر در این کشور رسیده است. 
تبعیض علیه مسلمانان در هند زمانی چهره‌ای زشت‌تر به خود گرفت که پزشکان در بیمارستانی در ایالت راجستان حاضر به پذیرش یک زن مسلمان حامله نشدند و فرزند او چند ساعت بعد فوت کرد. 
هند در حال مقابله با ویروسی است که هیچ مرزی نمی‌شناسد و میلیون‌ها نفر را در سرتاسر جهان گرفتار کرده است، اما کشوری که ادعای بزرگ‌ترین دمکراسی در جهان را دارد بار دیگر تسلیم ذهنیت اسلام هراسی و نفرت شده است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=39436

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: