پیشرفت چشمگیر پروژه‌های عمرانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: تکمیل مسیرهای حیاتی همچون بلوار جعفر طیار و تقاطع شهید نصرالله  و پروژه هایی چون ساماندهی خیابان دروازه ری، و توسعه پارکینگ‌های طبقاتی پس از سال‌ها انتظار به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده و چهره شهر را متحول کرده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: تکمیل مسیرهای حیاتی همچون بلوار جعفر طیار و تقاطع شهید نصرالله  و پروژه هایی چون ساماندهی خیابان دروازه ری، و توسعه پارکینگ‌های طبقاتی پس از سال‌ها انتظار به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده و چهره شهر را متحول کرده است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار پردیسان آنلاین از اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگ و تاثیرگذار در سطح شهر طی سال ۱۴۰۳ خبر داد و اظهارکرد: یکی از شاخص‌ترین اقدامات در سال گذشته تکمیل پروژه‌هایی بود که سال‌ها در طرح‌های تفضیلی پیش بینی شده بود اما به مرحله اجرا نرسیده بود همچون ادامه پروژه بلوار عمار یاسر و بلوار جعفر طیار که پس از چند دهه در سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به پروژه بازآفرینی خیابان دروازه ری افزود: این پروژه یکی از اقدامات مهم شهرداری قم در محدوده بافت فرسوده شهری بود که پس از سال‌ها بلاتکلیفی، با تلاش مجموعه مدیریت شهری در کمتر از دو سال به اتمام رسید.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به تقاطع غیرهمسطح نیک‌اندیش بیان داشت: پروژه محور نیک‌اندیش در جهت اتصال جاده اراک به بلوار غدیر با اعتباری بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد تومان که از ابتدای سال 1402 آغاز شده بود  ابتدای سال جاری افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی همچنین به تکمیل مجموعه بزرگ ورزشی، تفریحی و آب‌درمانی واقع در بلوار امام موسی صدر اشاره کرد و افزود: این پروژه که کلنگ‌زنی آن در سال ۱۴۰۱ انجام شده بود، امسال به مراحل نهایی رسیده و به‌زودی افتتاح می‌شود.

محمدرضاخانی با بیان اینکه پروژه تقاطع غیرهمسطح بلوار شهید کبیری با هدف رفع گره ترافیکی شهرقائم آغاز شده و تا کنون پیشرفتی 30 درصدی داشته است، گفت:  این پروژه در حد فاصل شهر قائم و بلوار پیامبر اعظم (ص)که در رینگ سوم ترافیکی این شهر قرار دارد،شامل احداث یک زیرگذر به طول حدود ۹۰۰ متر به همراه رمپ‌های مربوطه است و بلوار کبیری را از سطح منفی یک عبور می‌دهد.

وی پروژه‌های ساماندهی قبرستان نو در خیابان اراک و بازارچه حجتیه را نیز از جمله اقدامات مؤثر در بهبود وضعیت هسته مرکزی شهردانست و گفت: در این دو پروژه بیش از ۲۰۰ ملک تجاری تملک و منابع قابل توجهی از سوی شهرداری تخصیص داده شد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم از تکمیل رمپ و لوپ‌های اتصال فردوسی به پیامبر اعظم در سال ۱۴۰۳ نیز خبر داد و اظهارداشت: در حوزه پارکینگ‌سازی نیز پروژه‌های متعددی از جمله پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی، بنفشه، چهل‌اختران و چهارمردان وارد فاز اجرا شده و برخی از آنها نیز به بهره‌برداری رسیده‌ است.

وی میدان سپاه را یکی از نقاط مهم گره ترافیکی شهر دانست و اذعان کرد: این طرح نیز پس از هماهنگی با دستگاه‌های مختلف وارد مرحله اجرا شد.

محمدرضاخانی در پایان با اشاره به پروژه شاخص تقاطع شهید حسن نصرالله گفت: این پروژه با الگویی از مدیریت زمان و حداقل مزاحمت برای شهروندان در طول یک سال اجرا شد و بهره‌برداری رسید و ادامه مسیر آن تا میدان ارتش در سال ۱۴۰۴ تکمیل خواهد شد.

وی همچنین به تداوم پیگیری پروژه‌های مترو و تونل‌سازی از مسجد جمکران به خط اصلی اشاره کرد و افزود: پروژه‌های عمرانی شهرداری قم بر اساس برنامه بودجه تعریف شده در سال ۱۴۰۳ به مرحله اجرا رسیده و اگر بر مبنای خروجی‌های کمی و آماری به آن‌ها نگاه کنیم، شاهد اعداد و ارقام قابل توجهی خواهیم بود.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=324394

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: