به گزارش پردیسان آنلاین و به نقل از وزارت نیرو، عباس علیآبادی امروز _شنبه پانزدهم دی_ در بازدید از مرکز دیسپاچینگ برق کشور با اشاره به جایگاه صنعت برق کشور در جهان اظهار کرد: صنعت برق زنجیره کامل صنعت را شامل میشود بهطوری که ۷۶ تکنولوژی در صنعت برق تعریف شده است.
وی با بیان اینکه صنعت برق کشور همواره کانون جذب نخبگان بوده است، بیان کرد: به برکت فعال بودن متخصصان و مهندسان ایرانی در صنعت برق، این صنعت به جهت فنی غنی است و تأثیر تحریمها بر این حوزه را خنثی کرده است به طوری که انواع تجهیزات و قطعات مورد نیاز در داخل کشور تولید میشود.
وزیر نیرو با بیان اینکه سیستم مهندسی در صنعت برق در دستورکار قرار گرفته است، ابراز داشت: در صنعت برق به لحاظ فنی هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
علیآبادی به تشریح نقشه عبور از پیک تابستان سال ۱۴۰۴ پرداخت و خاطرنشان کرد: پیشبرد ۱۴ مگاپروژه از جمله برنامههای عبور از پیک تابستان پیشرو خواهد بود؛ در برنامه کوتاه مدت ظرفیت تولید افزایش و میزان مصرف کاهش مییابد، همچنین در برنامه طولانی مدت ۳۰ هزار مگاوات به ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر کشور افزوده میشود زیرا شبکه برق کشور امکان توسعه تجدید پذیرها را تا ۵۰ هزار مگاوات دارد.
کنترل و مدیریت مصرف انرژی یک الزام است
محمدجعفر قائمپناه، معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری نیز به ارزیابی خود از بازدید صورت گرفته از مرکز دیسپاچینگ برق کشور پرداخت و گفت: اینکه کنترل برق سراسر کشور با یک سیستم مدیریتی هوشمند در مرکز دیسپاچینگ صورت میگیرد جای خرسندی دارد.
وی با اشاره به وجود ناترازیهای برق در کشور، گفت: در این بازدید و جلسه تلاش شد پیشبینی و راهکارهای مناسب برای تأمین برق ماههای پیش رو و تابستان آینده صورت گیرد.
معاون رئیسجمهور یادآور شد: بر این اساس طی جلسهای با وزیر نیرو، کمکهای ریاست جمهوری و هیئت دولت در جهت تولید بیشتر انرژی و مدیریت مصرف بررسیهای لازم انجام شد.
قائمپناه با درخواست از همه هموطنان برای مدیریت مصرف برق و انرژی، و تاکید بر توجه به اقتصاد آب، انرژی و برق اضافه کرد: لازم است مشترکان پرمصرف هزینه بسیار بیشتری را به خصوص در ساعات پیک، بابت برق مصرفی خود پرداخت کنند.
وی کنترل و مدیریت مصرف انرژی را یک الزام دانست و هوشمندسازی مصرف را یکی از برنامههای بسیار خوب وزیر نیرو در دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: با نصب کنتورهای هوشمند، مشترکانی که بیش از الگو، برق مصرف میکنند شناسایی میشوند و برای این دسته از مشترکان هشدار صادر میشود و در ادامه برق آنها قطع میشود.
معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با اشاره به راهبرد دولت چهاردهم در حوزه انرژی تصریح کرد: راهبرد اصلی دولت چهاردهم در این مقوله، افزایش سطح رضایتمندی مردم است، البته این مهم با پیشبرد دو راهکار شامل مدیریت مصرف و افزایش تولید میسر خواهد شد.
به گزارش پردیسان آنلاین، محمدجعفر قائمپناه معاون اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری امروز _شنبه پانزدهم دی_ با حضور عباس علیآبادی وزیر نیرو برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت پایداری شبکه برق کشور، روند تأمین سوخت نیروگاهها و تأمین برق همه بخشها اعم از خانگی، صنعتی، کشاورزی از مرکز دیسپاچینگ برق کشور بازدید کرد.