پارک علم و فناوری قزوین برای حل معضلات شهری ظرفیت زیادی دارد

سیاوش طاهرخانی روز یکشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری قزوین از توانمندیهای واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در مجموعه پارک علم و فناوری و واحدهای فناور تخصصی فعال در حوزه مدیریت شهری دیدن کرد و گفت:   در تعاریف بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری به عنوان پل ارتباطی و رابط بین مراکز علمی، پژوهشی و فناوری و مراکز تولیدی و اجرایی هستند.

وی، تبدیل علم به ثروت و تولید محصولات دانش بنیان که به روند توسعه جامعه کمک می کند را از مزایای فعالیت پارک های علم و فناوری عنوان کرد و افزود: خوشبختانه پارک علم و فناوری قزوین تاکنون توانسته در این حوزه موفق عمل کند.

این مسوول در ادامه به همکاری شهرداری قزوین با پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و افزود: برای حل مشکلات شهری از توانمندی های این مرکز علمی و تحقیقاتی استفاده خواهیم کرد.

رییس پارک علم و فناوری قزوین نیز در این بازدید به بیان ظرفیت های دانش بنیان پارک علم و فناوری در استان پرداخت و گفت: پارک علم و فناوری قزوین با وجود فعالیت ۱۱۰ واحد علمی و پژوهشی شامل ۸۰شرکت نوپا و ۳۰شرکت رشد یافته از ظرفیت علمی و تحقیقاتی بالایی برخوردار است.

مصطفی مافی افزود: پارک علم و فناوری قزوین با گسترش تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی مختلف استان و بخش خصوصی در جهت تحقق اهداف فناورانه گام برمی‌دارد که راه‌اندازی مراکز رشد همکار و مشترک، برگزاری رویدادهای کارآفرینی و سایر موضوعات مشترک از جمله این اقدامات به شمار می رود.

وی، فعالیت‌های فناورانه و دانش بنیان را رکن مهم توسعه اقتصاد و اشتغال دانست و گفت: در دنیای امروز توسعه بدون توجه به اقتصاد دانش محور پایدار نبوده و شرکت‌های دانش‌بنیان که بر پایه پژوهش و دانش شکل گرفته‌اند، زیربنای توسعه اشتغال و اقتصاد را شکل می دهند و ارتباط تنگاتنگ آن‌ها با بخش‌های مختلف از جمله مدیریت شهری می‌تواند راهگشای حل بسیاری از معضلات شهری باشد.     

  پارک علم و فناوری استان قزوین سال ۸۷ به عنوان پارک دانشگاهی زیر نظر دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد و از سال ۹۰ به عنوان پارک مستقل به فعالیت می پردازد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=91766

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: