به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، هنوز از شهادت گل پسری که همه از دست او راضی بودند، ۲۴ ساعت هم نگذشته است، اما با صلابت میگوید: «امام خمینی را رها نمیکنیم، چون انقلاب، انقلاب مستضعفین است.»
فرزندش قربانی آتشی شده است که چند سلبریتی میلیاردر برای سلفی در شهر محروم ایذه به پا کردهاند، فرزندی که پس از ۲۴ سال خدمت، خودرو نداشت و با موتور فرسودهای به کلانتری میرفت، اما دست تقدیر این گونه رقم زد که این بار از مأموریت به خانه برنگردد و حسرت دیدن چهره او به دل چهار دختر و یک پسرش بماند.
صحبت از سروان شهید محمد قنبری است که روز یکشنبه برای تأمین امنیت مراسم تولد کیان پیرفلک که در آرامستان روستای پرچستان شهرستان ایذه برگزار میشد، حضور داشت اما قربانی فضاسازی ناجوانمردانهای شد که رسانههای ضدانقلاب با همراهی ماهمنیر مولایی ایجاد کردند.
پس از این اتفاق نیز، این رسانهها که با توجه به اطلاعرسانی و تحرکات چند روز گذشته مادر کیان پیرفلک تمرکز خود را برای بهرهبرداری هرچه بیشتر از تنشهای احتمالی روی این نقطه از خوزستان گذاشته بودند، شروع به روایت ماجرا بهشکل وارونه کردند، بهنحوی که بدون اشاره به حمله پویا مولایی بهسمت مأموران، صرفاً اعلام کردند مولایی توسط مأموران پلیس ایذه کشته شد.
شبکههای ماهوارهای فارسیزبان با همراهی خانواده کیان پیرفلک تلاش کردند تا با انتشار روایتی جدید از ماجرای روستای پرچستان، همان سناریویی را پیادهسازی کنند که در زمان شهادت کیان اقدام به انجام آن کرده بودند.
در زمان حادثه تروریستی آبان ۱۴۰۱ نیز درحالی که گروهکهای تروریستی در روز حادثه سرخوش از اجرای عملیات تروریستی در ایذه بودند و حتی فیلم شلیک به دوربینهای مداربسته توسط تروریستها منتشر شد، این شبکهها بر سخنان ماهمنیر مولایی که مأموران را عامل کشته شدن پسرش معرفی و بدون ارائه هیچ سندی روی این ادعا پافشاری کرده بود، تمرکز کردند.
تلاش رسانههای ضد انقلاب در وارونهسازی جنایت ایذه تا جایی پیش رفت که اکانتهای وابسته به منافقین که با توجه به سابقه قدیمی در کشتار مردم، ابایی از بیان اصل حمله شبهتروریستی به مردم و مأموران ندارند، حمله پسرعموی مادر کیان پیرفلک به چند مأمور و سرباز پلیس را «اقدام قهرمانانه» خواندند.
وقتی جای شهید و جلاد عوض میشود
عوض کردن جای شهید و جلاد از ابزارهای همیشگی دشمن در میدان جنگ روایتها بوده است. مروری گذرا بر حوادث و رخدادهایی که در طول عمر ۴۵ ساله انقلاب اتفاق افتاده است، بهخوبی نشان میدهد که چگونه دشمنان در برهههای مختلف از این شگرد علیه نظام جمهوری اسلامی بهرهبرداری کردهاند و حتی رد این ماجرا را در سالهای پیش از انقلاب نیز میتوان جستوجو کرد، آنجا که رسانههای بیگانگان موفق شدند کودتای ۲۸ مرداد را قیام ملی جا بزنند.
رهبر معظم انقلاب، اولین بار هشدار عوض شدن جای جلاد و شهید را در سخنرانی مهم خود در نوزدهم تیرماه سال ۱۳۹۶ بر زبان آوردند، در آن روزها انتشار یک فایل صوتی از حسینعلی منتظری در فضای مجازی توسط رسانههای دشمن، شرایطی را فراهم آورد که گویی اعضای معدوم شده منافقین تنها به دلیل مخالفت سیاسی به درک واصل شدهاند، در حالی که ماجرا عکس آن بود.
منافقین در طول کمتر از چهار سال، طی سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۲ بیش از ۱۷ هزار شهروند ایرانی از جمله مسئول و غیرمسئول را ترور کرده بودند.
شبکههای ماهوارهای فارسیزبان از جمله بیبیسی در ماجرای شهادت شهید محمد قنبری همان رویهای را در پیش گرفتند که در سال ۹۶ و در مقابل آشوب خیابان پاسداران انجام داده بودند.
در آن زمان نیز بیبیسی فارسی با بیاعتنایی به علت شروع حادثه خیابان پاسداران که منجر به شهادت سه مأمور نیروی انتظامی و دو بسیجی شده بود، تلاش کرد تا حادثه را آنطور که سیاست انگلیسیاش ایجاب میکرد، روایت کند و جای شهید و جلاد را عوض کند.
تلاش برای عوض کردن جای شهید و جلاد سناریویی است که رسانههای ضدانقلاب از سال گذشته تاکنون و از زمان ناآرامیهای گستردهای که به دنبال مرگ مهسا امینی اتفاق افتاد، با جدیت دنبال کرد تا با وارونه ساختن حقایق، شرایط را مطابق آنچه میخواهد رقم بزند.