پس از انتخاب مجدد علیرضا دبیر از سوی مجمع انتخاباتی فدراسیون، تیم ملی کشتی کشورمان بیش از پیش برای مسابقات بینالمللی پیش رو یعنی بازیهای آسیایی هانگژو و المپیک پاریس آماده میشود.
به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، کشتی در ایران یکی از پرطرفدارترین ورزشها است و ریشه در تاریخ و سنتهای ایرانی دارد به طوری که معمولاً به عنوان ورزش ملی ایران از آن یاد میشود. از ورزش کشتی میتوان به عنوان دومین رشته ورزشی پر مخاطب بعد از فوتبال نام برد. رشته ورزشی که مدالهای رنگارنگی در هر رویداد برای کاروان کشورمان داشته و تأثیر بسزایی در جایگاه ایران در جداول بینالمللی بهجا میگذارد. این در حالی است که پرافتخارترین ورزش ایران در بازیهای المپیک، ورزش کشتی با ۳۸ مدال است. شرایط ورزش کشتی در کشورمان درحالی به مسابقات حساس بینالمللی نزدیک میشود که روزهای اخیر مجمع انتخاباتی این فدراسیون برای دومی دوره متوالی با اکثریت آرا به علیرضا دبیر رأی اعتماد داد تا با ثبات مدیریتی این فدراسیون به کار خود ادامه دهد. با توجه به پیشرو بودن مسابقات آسیایی هانگژو و نزدیکی به المپیک پاریس در خصوص وضعیت فدراسیون کشتی و برنامههای پیشرو با ابراهیم مهربان، دبیر فدراسیون کشتی و رسول جزینی، مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان به گفتوگو پرداختیم که مشروح آن را در ادامه میخوانید:
نگاه ما به کشتی نگاه المپیکی است
ابراهیم مهربان، دبیر فدراسیون کشتی در گفتوگو با خبرنگار پردیسان آنلاین درباره برنامههای فدراسیون کشتی برای مسابقات پیش رو اظهار کرد: برنامههای فدراسیون از خیلی وقت پیش آغاز شده است. نگاه ما به کشتی نگاه المپیکی است. ورزشکاران در اردوهای آمادهسازی به سر میبرند و کشتیگیران جوان و نوجوان ما به مسابقات مختلف اعزام شدهاند. در ردههای سنی نوجوانان و جوانان قهرمانی آسیا را کسب کردهایم. تا پایان مردادماه مسابقات جهانی در ردههای جوانان و نوجوانان انجام خواهد شد. در بخش بزرگسالان مسابقات قهرمانی صربستان، بازیهای آسیایی و مسابقات کسب سهمیه المپیک را پیش رو داریم که امیدواریم در مسابقات صربستان همه سمیههای المپیک را کسب کنیم.
مدیریت دبیر یک الگو است
مهربان در مورد انتخاب مجدد دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی و برنامههای ۴ سال آینده این فدراسیون گفت: تغییرات در فدراسیون کشتی بهروز نیست و ساعتی انجام میشود، دبیر بسیار فعال و پیگیر موضوعات است که از نظر تجهیز و ساخت زیر ساختها، فنی، فرهنگی و همه امور میتوانیم از فدراسیون و مدیریتش به عنوان یک الگو صحبت کرد. برنامههای علیرضا دبیر از ۴ سال پیش شروع شده و بهطور قطع با انتخاب مجدد وی برنامهها تکمیلتر میشود و به هدف نهایی خود میرسند. نگاه همه اعضای فدراسیون نگاهی المپیکی است، علیرضا دبیر این نگاه را دارد و به همه تزریق میکند. برنامههای ما برای کوتاهمدت در المپیک پاریس، در میانمدت المپیک ۲۰۲۸ و در طولانیمدت در المپیک ۲۰۳۲ این است که بتوانیم با کسب بیشترین مدال برای کشورمان افتخارآفرین باشیم.
وی در خصوص وضعیت فنی کشتیگیران تیم ملی و اقدامات لازم برای بهبود هرچه بیشتر وضعیت این کشتیگیران تصریح کرد: کادر فنی به صورت دقیق هم کشتیگیران کشورمان را و هم حریفان شاخصی که امکان رویارویی با نمایندگان را دارند را آنالیز میکند، همچنین نقاط ضعف و قدرتشان برجسته شده و مورد ارزیابی قرار میگیرد تا بر آن اساس کشتیگیر تغذیه شود.
بهبود وضعیت فدراسیون همیشه قابل لمس بوده است
مهربان وضعیت کلی و گزارش عملکرد فدراسیون در ۶ ماهه گذشته گفت: تغییرات و بهبود وضعیت فدراسیون همیشه قابل لمس بوده است. در موضوع ساختوساز، فدراسیون سالن ۷ تیر را تکمیل، تجهیز و به بهرهبرداری رسانده است. در بعد فنی قهرمانی تیمهای پایه در قاره کهن، برگزاری مسابقات مختلف در ابعاد بینالمللی و کشوری را به صورت کلی میتوان نام برد. موضوع مهمی که زیاد مورد توجه قرار نگرفته است رویکرد جدید صداوسیما به کشتی است که بیشتر مسابقات بینالمللی به صورت زنده از شبکههای سیما بهخصوص شبکه سه پخش میشود در کنار بخش مسابقات بینالمللی پخش زنده مسابقات داخلی کشور را از شبکه ورزش شاهد هستیم.
عملکرد فدراسیون از نظر زیرساخت بیرقیب بوده است
در ادامه رسول جزینی، مربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی و سرمربی تیمهای کشتی سپاهان در خصوص انتخاب مجدد علیرضا دبیر به عنوان دبیر فدراسیون کشتی اظهار کرد: دبیر کارنامه درخشانی از خودش طی ۴ سال ابتدایی ریاست فدراسیون بر جا گذاشت. امیدوارم این حرکت رو به جلو از نظر کسب مدال، زیرساختی و نرمافزاری در چهار سال پیش رو نیز با سرعت بیشتر رو به جلو حرکت کند و همین مسیر را ادامه دهد تا در المپیک بهترین نتیجه را رقم بزنیم. در دوره اول علیرضا دبیر، فدراسیون از نظر تجهیز و ایجاد زیرساختها بیرقیب بوده است.
کسب مدال المپیکی همت همه خانواده کشتی را میخواهد
وی با اشاره به برنامههای فدراسیون برای حضور در المپیک اظهار کرد: کسب بیشتر مدالهای طلای المپیک و درخشش پرچم پرافتخار کشورمان تنها به علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون کفایت نمیکند، بلکه همت تمام اعضای خانواده کشتی و همراهی آنان را میطلبد و از همه از مهمتر نگاه ویژه وزیر ورزش و رئیسی کمیته المپیک را میطلبد. کشتی از نظر پتانسیل کسب مدال، ثابت کرده است که توانایی دارد و به نظر من نیازمند توجه ویژه است تا در مهمترین رویداد ورزشی در امسال بازیهای آسیایی و در سال پیش رو بازیهای المپیک بتوانیم نتایجی درخور جایگاه کشتی ایران داشته باشیم.
مدال المپیک یک دنیای دیگر است
جزینی در خصوص وضعیت کشتیگیران تیم ملی را برای مقابله در بازیهای آسیایی و المپیک گفت: در رشته کشتی بیش از ۷۰ مدال تقسیم میشود و همه کشورهای دنیا در تلاش هستند تا مدال بیشتری از یک رشته کسب کنند. ورزشهای گروهی جدا از زحماتی که تیمها و و فدراسیونها میکشند و جدا از بخش بانوان، فقط یک مدال طلا دارند اما در کشتی تعداد مدالها زیاد است به همین علت برای کشورها ارزشمند است تا روی کشتی سرمایهگذاری کنند زیرا در ردهبندی نهایی کشورهای در دنیا تأثیرگذار است. کار در المپیک سخت است زیرا بیشتر کشورها هدفشان المپیک است و بازیکنان بیشتر مسابقات را با دید آمادگی برای المپیک شرکت میکنند. به همین دلیل مدال گرفتن در المپیک یک دنیای دیگر است.
بیشتر ضعفها تفاوت سلیقه است، نمیشود همیشه همه راضی باشند
وی در خصوص نقاط ضعف و کمکاریهای فدراسیون کشتی تصریح کرد: از نظر من بیشتر نقاط ضعفی که بیان میشود سلیقهای است، به هر حال بسیاری از کارها و خدماتی که صورت میپذیرد شاید به مزاج منی که ذینفع نیستم خوش نیاید و آن را ضعف ببینم. اعتقاد من این است که باید نتیجه را دید. علیرضا دبیر یا هر شخص دیگر بهطور قطع سلیقه مدیریتی و دیدگاهش را به کار میبرد. در مدیریت مهم گرفتن نتیجه و رسیدن به هدف است. نمیشود همیشه همه را راضی نگه داشت. من فکر میکنم در مجموع عملکرد، عملکرد خوبی بوده است. همیشه یک سری افراد هستند که با زبان تیزشان باعث دلسردی مسئول و حتی کشتیگیر در این زمان حساس میشوند. اصحاب رسانه میتوانند بسیار تأثیرگذار باشند و تأثیر مثبتی بر روند کار هر ورزشکار بگذارند. همه باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم پرچم کشورمان را به اهتزاز در آوریم.
Saturday, 23 November , 2024