وزارت ورزش با دلالی اساسنامه فدراسیون فوتبال را تنظیم کرده است!

به گزارش خبرنگار پردیسان نوین، محمد دادکان در خصوص پیش نویس اساسنامه فدراسیون فوتبال و ایرادات فیفا به این اساسنامه که با تکذیب فدراسیون همراه بود، گفت: ما تکذیب را خوب یاد گرفته ایم! این واقعیت دارد. همین امروز که با شما صحبت می کنم در فدراسیون جلسه ای برای تغییر مجدد اساسنامه برگزار شده است. ببینید منشا این کار کجا است.

اساسنامه فدراسیون دست نویس تفکرات وزارت ورزش است
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال تاکید کرد: خود من در جلسه تغییر اساسنامه به عنوان نماینده وزارت کار شرکت کردم. این اساسنامه در واقع دست نویس تفکرات وزارت ورزش است نه فدراسیون فوتبال.

رد ادعای معاون وزیر ورزش؛ خودم در جلسات بودم
دادکان درباره اینکه مهدی علی نژاد معاون وزیر ورزش دخالت این وزارتخانه را در تنظیم اساسنامه رد کرده است، تصریح کرد: اصلاً چنین چیزی نیست. با صراحت می گویم. خود من در آن جلسه حضور داشتم. در آن جلسه اختلاف سلیقه هم بود. وزارت ورزش دارد این اساسنامه ها را تنظیم می کند بخصوص برای فوتبال. این را می دهد به فدراسیون و می گوید روی آن کار کنید.

اساسنامه فدراسیون فوتبال با دلالی تهیه شده است
وی در ادامه با انتقاد از سیاست وزارت ورزش یادآور شد: خیلی راحت یکسری از پرسنل وزارت ورزش با دلالی گری این اساسنامه را تهیه کرده اند. من هم دو بار در این جلسه بودم. وقتی دیدند صحبت هایی می کنم – که به مذاقشان خوش نمی آید – دیگر مرا دعوت نکردند.

دبیر فدراسیون فوتبال می گوید همه چیز خوب است
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سئوال که آیا این روند نتیجه ای هم خواهد داشت؟ تاکید کرد: نه؛ کار سختی است. کسی که دبیر کل فدراسیون فوتبال شده است (مهدی محمدنبی) می گوید همه چیز درست است و به خوبی انجام شد. چه کسی این اساسنامه را دید؟ ما هم صحبت می کنیم؛ چه کسی گوش می کند؟

وزارت ورزش رفتنی است
دادکان افزود: خیلی راحت می گویم. کل دولت فعلی ۶ ماه دیگر سر کار است و سپس جو جامعه می رود به سمت انتخابات. دوستان وزارت ورزش ماندگار نیستند و می روند مثل قبلی ها که نماندند و رفتند. خواهشا کاری برای پیشرفت فوتبال انجام بدهند. تغییر اساسنامه به وزارت ورزش ارتباطی ندارد. وزارت، آدم های خودش را برای این کار می گذارد؛ از آن بالا گرفته تا کارشناس و دلال ها.

۳۲ رای باشگاه ها در مجمع فدراسیون کار وزارت ورزش است
وی با بیان اینکه در گذشته فقط دو مدیر عامل باشگاه در انتخاب رئیس فدراسیون نقش داشتند، گفت: یک روز برای انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال در دوره خودمان دو مدیر باشگاه رای می داد. امروز ۳۲ مدیر باشگاه رای می دهند. این کار را فدراسیون فوتبال کرده است؟ خیر؛ این کار را وزارت ورزش می کند. شما باید اول به خاطر خدا و بعد به خاطر وجدان بیدار مردم کار کنید. ۳۲ مدیر باشگاه را برای انتخابات فدراسیون گذاشته اند که اگر مسئولان فدراسیون با ۳۲ هیات لابی کردند، وزارت هم بتواند با باشگاه ها لابی کند.

باشگاه فرهنگی ورزشی رئال مادرید نداریم!
به گزارش خبرنگار پردیسان نوین، محمد دادکان در بخش دیگری از صحبت هایش درباره فرهنگ در ورزش و فوتبال و پسوند فرهنگی در باشگاه های ایران، گفت: فرهنگ مجموعه ای است که بیش از صد تعریف دارد و شامل آداب، رسوم، قوانین، دانش و … است. بعضی ها دارای مفهوم عام است و بعضی ها دارای مفهوم خاص. در هیچ کجای دنیا نمی گویند باشگاه فرهنگی ورزشی رئال مادرید یا بایرن مونیخ. آنجا فرهنگ جا افتاده است.

بودجه فرهنگی خرج بوقچی ها و هوچی گری می شود
وی که با رادیو جوان گفتگو می کرد، در پاسخ به این سئوال که یعنی پسوند فرهنگی از سوی باشگاه ها عوامفریبی است؟ اظهار کرد: خوشحالم که شما به من کمک می کنید! وقتی می آییم فرهنگ را کنار باشگاه می گذاریم چه کار فرهنگی انجام می دهیم که برایش بودجه ای را هم در نظر می گیریم. آن بودجه فقط خرج کسانی است که بوق بزنند و هوچی گری کنند و علیه تیم مقابل شعار بدهند. باشگاه ها باید لفظ فرهنگی را از سر در خود بردارند. چون اتفاقی در باشگاه نمی افتد. مدیر یک باشگاه دنبال بقای خودش و تیمش است.

دو مدیر تماس گرفتند و گفتند نمی توانیم سرمربی خود را عوض کنیم
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه اتاق فرهنگی باشگاه ها دست لیدرها و بوقچی ها است، خاطرنشان کرد: در بیش از ۹۰ درصد باشگاه ها اینطور است. دو مدیر یکی از لیگ برتر و یکی از لیگ دسته اول آغاز این فصل با من تماس گرفتند و گفتند تیمشان دست تماشاگران است و می خواهیم مربی عوض کنیم ولی نمی گذارند. اگر بخواهید اسم هم می برم ولی الان نه که لیگ می خواهد شروع شود. حتی مدیر کارخانه با من تماس گرفته که چطور باید با اینها کنار بیاییم و راهکار شما چیست. وقتی فرهنگ در یک باشگاه معنا و مفهوم خاص خودش را ندارد می خواهید چه چیزی را در باشگاه داشته باشید؟ فرهنگی یدک کش باشگاه ها برای بهتر هزینه کردن در باشگاه و گرفتن بودجه است نه در جهت بهینه بلکه در جهت رفع روزمرگی خودشان.

اولین نفری بودم که بانوان را به ورزشگاه راه دادم
دادکان با اشاره به بحث حضور بانوان در ورزشگاه ها گفت: اولین نفری بودم که قبل از آنکه فیفا این اطلاعیه ها را بدهد در سال ۲۰۰۵ و مقدماتی جام جهانی خانم ها را در بازی ایران و بحرین به ورزشگاه راه دادم. وقتی هم به دانشگاه آزاد رفتم در فینال لیگ بسکتبال بین پردیسان نوینام و دانشگاه، خانم ها را راه دادم و مورد هجمه قرار گرفتم و شلوغ بازی هم شد. این حق بانوان است. نیمی از جامعه ما خانم ها هستند. همان روز هم دو دختر خودم را به سالن برده بودم.

برای ترس از محرومیت می گویند بانوان به ورزشگاه بیایند
وی درباره اینکه آیا بستر برای حضور بانوان در ورزشگاه فراهم است؟ گفت: چه کسی بستر را آماده کرده است؟ الان فیفا به ما فشار می آورد بانوان در ورزشگاه باشند. چه اشکالی دارد ولی وزارت ورزش آماده نیست. اینها برای ترس از محرومیت می گویند آماده ایم. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش برای ترس از محرومیت از فوتبال می گویند خانم ها به ورزشگاه بیایند آنهم گزینشی. عرف بین المللی می گوید نیمی از جامعه بانوان هستند که آنها هم باید با حضور در ورزشگاه هیجان خود را تخلیه کنند.

فرهنگ در خون و گوشت و پوست و استخوان است
محمد دادکان در پاسخ به این سئوال که یعنی باید کلمه فرهنگی را از سر در باشگاه ها حذف کنیم؟ اظهار کرد: اگر این کار را کنیم، کار روتینی را انجام داده ایم. فرهنگ در خون و پوست و گوشت و استخوان آن جامعه است. راحت بگویم؛ الان می توانیم بگوییم آدمی را که می خواهند جراحی کنند باید بیهوشش کنند ولی اگر بخواهند از نظر وجدانی آن آدم را جراحی کنند باید بیدارش کنند. ما باید ببینیم سیاستمان کدام است. آیا می خواهیم جامعه را بیدار کنیم و روی وجدان آن کار کنیم؟ من قبلاً گفتم یک واژه مردم ما را عذاب می دهد. آنهم کلمه «متعهد به کار» است. یک واژه دیگر هم جدید آمده است به نام «حباب» مثل حباب سکه و دلار و … که می گویند خیلی زود می رود. این واژه ها را کنار بگذاریم.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=113858

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: