غلامحسین حقدادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین افزود: تعطیلی مهدهای کودک به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در حالی ادامه دارد که برخی موسسات ارایه خدمات به کودکان از جمله مهدهای قرآنی و خانههای بازی، مقررات عدم پذیرش ندارند.
وی ادامه داد: مهدهای کودک به رغم استانداردها و دانشی که برای رعایت پروتکل های بهداشتی دارند، همچنان با ممنوعیت بازگشایی مواجهند.
معاون بهزیستی خراسان رضوی گفت: با ادامه تعطیلی این مراکز نه تنها اشتغال هشت هزار نفر در مهدهای کودک استان بلکه اشتغال زنان شاغل و سرپرست خانوار که کودکان خود را در این مراکز نگهداری میکنند نیز به خطر میافتد.
وی افزود: تداوم این روند ورشکستگی مهدهای کودک در این استان را موجب میشود و مهر ماه امسال شاهد کاهش فعالیت این مراکز خواهیم بود.
حقدادی ادامه داد: تاکنون بیش از ۲۰ درصد مهدهای کودک استان تقاضای تعطیلی داشتهاند و این روند باتوجه به سابقه، مهارت و دانشی که در این مراکز برای نگهداری و آموزش کودکان وجود دارد وضعیت نامناسب برای آینده آموزش کودکان زیر ۶ سال ایجاد خواهد کرد.
وی در باره ارائه تسهیلات به مهدهای کودک به عنوان مشاغل آسیب دیده از کرونا نیز گفت: میزان خسارات وارده به مهدهای کودک طی سه ماه گذشته به قدری سنگین بود که این تسهیلات تاثیری در جبران خسارتهای وارده ندارد و فقط باعث سرپا نگه داشتن آنها میشود.
معاون بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد مهدهای کودک این استان در مکانهای استیجاری هستند افزود: تا قبل از شیوع بیماری کرونا هزار و ۲۱۶ مهد کودک با فعالیت هشت هزار مربی آموزش بیش از ۸۳ هزار کودک ۶ ماهه تا ۶ ساله را در این استان بر عهده داشتند.