به گزارش پردیسان آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری قم، ابوالقاسم مقیمی با بیان اینکه شهر قم ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد، اظهار داشت: برای شهر مذهبی مانند قم که بیشتر مخاطبان آن را اقشار کمتوان شامل میشود باید اقامتگاههای ارزانقیمتی طراحی و احداث کرد. وی با تأکید بر اینکه تأمین اقامت […]
به گزارش پردیسان آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری قم، ابوالقاسم مقیمی با بیان اینکه شهر قم ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد، اظهار داشت: برای شهر مذهبی مانند قم که بیشتر مخاطبان آن را اقشار کمتوان شامل میشود باید اقامتگاههای ارزانقیمتی طراحی و احداث کرد.
وی با تأکید بر اینکه تأمین اقامت بهخصوص اقامت ارزان جزو پیششرطهای توسعه گردشگری است، بیان داشت: تأمین اقامت ارزان و مناسب سبب افزایش ماندگاری زائران و مسافران در قم خواهد شد.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم وجود مجموعههای زیارتی و تاریخی را از ظرفیتهای بالای قم در جذب زائران و مسافران برشمرد و ابراز کرد: ماندگاری گردشگران در قم رابطه مستقیمی با میزان معرفی و ایجاد زیرساختهای گردشگری و خدماترسانی در این مجموعهها دارد.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب شهرهایی نظیر اصفهان و شیراز در جذب و ماندگاری مسافران، تصریح کرد: میتوان از الگوهای موفق چنین شهرهایی در راستای بهبود و افزایش ماندگاری زائران در استان قم استفاده کرد.
مقیمی با تأکید بر اینکه استان قم باید از ظرفیت و مصوبات کارگروه ملی زیارت برای توسعه زیرساختهای گردشگری استفاده موردنظر را داشته باشد، یادآور شد: از ابتدای راهاندازی این کارگروه ملی، استان قم سهم و بهرهای خاصی از آن در توسعه گردشگری زیارت و مذهبی نبرده ولی با روی کار آمدن دولت سیزدهم، بستر و شرایط مطلوبی برای بهرهمندی از فرصتهای این کارگروه ملی برای شهرهای قم و شیراز مانند شهر مشهد به وجود آمده است.
وی با اشاره به حضور میلیونی زائران ایرانی و خارجی طی سال در استان قم، عنوان کرد: حدود ۱۴ هزار تخت اقامتی در قم فعال است، درحالیکه این استان با توجه به حجم بالای زائر بهخصوص در مناسبتهای مهم ملی و مذهبی به بیش از ۱۰۰ هزار تخت نیازمند است تا ماندگاری گردشگران ورودی به آن افزایشیافته و اقتصاد گردشگری در ریل منطقی خود قرار بگیرد.
انتهای پیام/
Friday, 22 November , 2024