به گفته رییس هیات کاراته یزد با ساخت این مجموعه، کاراته کاران استان صاحب یکی از بینظیرترین مراکز تخصصی کشور میشوند،نداشتن خانه کاراته یا یک مکان ورزشی تخصصی از جمله کمبودهای اساسی این تشکل ورزشی در یزد به شمار می رود.
علی کریمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین ظرفیت تماشاچیان خانه کاراته استان را ۳۰۰ نفر ذکر کرد و ادامه داد: با برنامهریزیهای انجام شده و رفع کمبودهای هیأت یادشده شاهد عملیاتی شدن بسیاری از اهداف ورزشی کاراته هستیم.
به گفته رییس هیأت کاراته یزد، با ساخت این مجموعه تمامی کلاسهای آموزشی،داوری، مسابقات و همچنین مجموعه اداری هیات به این مکان منتقل می شود.
کریمی با بیان اینکه برای پیشرفت کاراته یزد تنها به بحث سخت افزاری توجه نمیشود، یادآور شد: در سالجاری و طبق روال گذشته پس از عادی شدن شرایط بهداشتی از لحاظ بیماری کرونا، مسابقات قهرمانی در ۲ بخش آقایان و بانوان (سبکهای آزاد و کنترلی) برگزار میشود.
رییس فعالترین هیان ورزشی استان یزد بیان کرد: همانند دورههای قبل، نفرهای برتر وزن ها و ردههای سنی مختلف ،تعدادی از استعدادهای نوجوانان و جوانان به اردوهای تیم منتخب دعوت می شوند تا زیر نظر مربیان تیمملی به تمرین بپردازند.
کریمی ، برگزاری مراسم تجلیل از قهرمانان ملی و سبکی، تشکیل کلاس یکسانسازی داوری و مربیگری زیر نظر مدرسان فدراسیون، میزبانی رقابتهای المپیاد استعداهای برتر در صورت دریافت مجوز را از دیگر برنامههای سالجاری ذکر کرد.
به اظهار وی ، با حضور بیشتر مربیان، داوران و پیکسوتان در عرصه ورزش کاراته اتفاق های خوبی در حوزه همگانی، قهرمانی و حرفهای شکل می گیرد.
رییس هیلات کاراته استان یزد، ایجاد آرامش و همدلی در کاراته، برگزاری منظم اردوهای استانی زیرنظر مربیان فعلی و سابق تیم ملی، بررسی عملکرد فوقالعاده در لیگهای کاراته ، المپیاد استعدادهای برتر، درخشش نفرهای دعوت شده به اردوی تیم ملی و منتخب استعدادهای برتر را از جمله برنامه های سال جاری ذکر کرد.
در حال حاضر پنج هزار و ۵۰۰ نفر از کاراته کاهای دختر و پسر در شهرستانهای اردکان، یزد، ابرکوه ، اشکذر، بافق ،بهاباد، خاتم ، تفت، میبد و مهریز با همکاری مسوولان باشگاههای خصوصی و در چارچوب مقررات ورزشی هیات جذب و سازماندهی شدند.
استان یزد ۴۸ هیأت ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار سازماندهی شده بیمه دارد.