محمدعلی طالبی روز پنجشنبه در شورای معاونین هلال احمر افزود: یزد زیرساختهای مناسبی برای کسب پشتیبانی منطقهای و بین المللی صلیب سرخ دارد که میتوان به ثبت جهانی، همزیستی مسالمت آمیز ادیان، خواستگاه تمدنی با سابقه طولانی و روحیه مشارکت جویی یزدیها اشاره کرد .
وی ادامه داد: فرصتی که هلال احمر برای فعالیت در حوزههای مختلف در اختیار دارد بدون شک هیچ سازمان دولتی و غیر دولتی ندارد زیرا که گستره فعالیت متنوع داشته و به تنهایی بار مسوولیت چندین دستگاه و سازمان را به دوش میکشد.
استاندار یزد تاکید کرد: هلال احمر ساختاری جهان شمول و مبتنی بر ارزشهای انسانی مشترک است و این موضوع نشان از جایگاه والای آن در عرصه جهانی است و باید از همه ظرفیتها و فرصتها بنحو مناسب استفاده کرد.
طالبی گفت: تقویت جایگاه جمعیت هلال احمر با توجه به ظرفیتهای استان ممکن است و بخش قابل توجهی از موفقیتهای امروز در زمینه مدیریت بیماری کرونا مرهون اقدامات نیروهای تحت امر این جمعیت است.
این مسوول اظهار کرد: باید روحیه مشارکت جویی یزدیها را با تعریف قالبهای حمایتی مختلف به میدان آورد و از آن برای توسعه بهره گرفت و هلال احمر نیز میتواند با برنامههای متنوعی از این روحیه استفاده کند.
طالبی گفت: دستگاههای اجرایی آمادگی کامل برای همکاری به منظور ارتقای جایگاه و فعالیتهای هلال احمر را دارند و باید این نهاد از تمام ظرفیتهای موجود در راستای خدمت به مردم استفاده کند.
همچنین مدیرعامل جمعیت هلال یزد یزد گفت: تمام فعالیتهای این جمعیت مرهون تلاشهای داوطلبان و امدادگران است که صادقانه سالانه در تمام ماموریت ها به نقش آفرینی مشغول هستند.
محسن حرازی زاده افزود: این جمعیت یک نهاد عمومی غیر دولتی با اصول اساسی شامل فعالیتهای بشر دوستانه، جهان شمولی، استقلال و وحدت است و اولویت امداد و نجات در زمان حادثه است.
این مسوول اظهار کرد: در زمان بحران کرونا پستهای غربالگری در ایستگاهها و چهار ورودیهای استان برقرار شد و تعداد قابل توجهی ماسک به همت خیران و داوطلبان تولید شد.
حرازی زاده گفت: هماکنون ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال است که از این تعداد سه پایگاه امداد و نجات در اردکان، ۲ پایگاه در خاتم و ۲ پایگاه امداد و نجات جادهای در مهریز وجود دارد.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.