هشت هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید شد

به گزارش پردیسان نوین، احمد جمالی زاده عصر یکشنبه در نشست خبری در سالن زکریا افزود: برای مقابله با کرونا فعالیت های مختلفی در رفسنجان و انار انجام شده به طوری که با تشکیل کمیته های مبارزه با کرونا در شهرها و روستاها اقداماتی شامل ضدعفونی محیط و اماکن روستایی و نیز روند بهداشتی تولید در کارگاه های تولید ماسک زیر نظر این کمیته انجام شد.

وی بیان کرد: توسط نیروهای معاونت بهداشتی، بازرسی هایی در شهرستان های رفسنجان و انار طی ۲ ماه گذشته انجام و ۲ هزار ۶۳۹ اماکن عمومی شامل مساجد، پارک ها و جاهایی که تردد عمومی زیاد است مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد ۱۲۰ مورد تعطیل شد.

جمالی زاده تصریح کرد: همچنین از هشت هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این ۲ شهرستان بازدید به عمل آمد که ۱۸۳ مورد تعطیل شد ضمن اینکه  ۳۰ مرکز عرضه قلیان تعطیل شد.

وی با اشاره به بازدید و نظارت از سه هزار کارگاه کوچک و بزرگ تولید ماسک در رفسنجان اظهار داشت: از این تعداد ۷۳ کارگاه مورد بازرسی قرار گرفت که ۵۶ کارگاه تولید ماسک در این بازرسی ها تأییدیه بهداشتی دریافت کردند.

جمالی زاده از دیگر اقدامات انجام شده راه اندازی مرکز ۱۶ ساعته در کریم آباد محقق با استقرار سه پزشک برای بررسی بیماران تب دار و دارای علائم تنفسی عنوان و تصریح کرد: مرحله اول طرح غربالگری کرونا و بیماریابی خانه به خانه در رفسنجان انجام شد و در این طرح ۹۹ هزار خانوار از ۱۰۲ هزار خانور تحت پوشش این دانشگاه پایش شدند.

وی اجرای مرحله دوم این طرح را از ۲۳ فروردین ماه امسال عنوان کرد و گفت:  در این مرحله همه خانوارها مجدد بیماریابی و غربالگری می شوند که تاکنون در روستاها به طور ۱۰۰ درصد و در شهرها ۴۰ درصد تماس ها انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: همچنین ۴۵ هزار نفر از رفسنجانی ها در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت  ۴۰۳۰ شرکت کردند.

مبارزه با کرونا در بیمارستان رفسنجان با صرف ماهیانه ۱۰ میلیارد ریال

معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز گفت: ماهانه ۱۰ میلیارد ریال برای خرید اقلام بهداشتی، ماسک، دستکش، کیت حفاظتی و مواد ضدعفونی کننده برای مبارزه با کرونا در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان هزینه می شود.

علی مظفری اظهار کرد: در راستای اهداف وزارت بهداشت و سلامتی مردم ۱۵۰ هزار ماسک، چهار هزار و ۵۰۰ کیت حفاظتی ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح در ماه در بیمارستان های رفسنجان، کلینیک ها و آزمایشگاه استفاده می شود.

وی تصریح کرد: راه اندازی نقاهتگاه ۲۹ تختخوابی، آماده کردن خوابگاه های دانشگاه با ۵۰ تخت و ۶ سوئیت ویژه برای اسکان بیماران کرونایی از اقدامات در این زمینه است که انجام شد.

مظفری همچنین گفت: بیمارستان ۵۰ تختخوابی شهدای صنعت مس از ۲۲ اسفند در حال راه اندازی است که ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با کمک مجتمع مس سرچشمه و شرکت ملی صنایع مس ایران در حال ساخت و تجهیز است.

وی خاطرنشان کرد: این بیمارستان دارای وسعت ۷۵۰ متر مربع و شامل سه اتاق ایزوله، تریاژ، واحد پذیرش و ترخیص، اتاق  cpr و بخش دارویی است که قرار است دربحران های احتمالی کمک کننده باشد.

مظفری افزود: کرونا در کمین است و متأسفانه ۳۰ درصد افراد ممکن است هیچ علامتی نداشته و ناقل این بیماری باشند همچنین ۵۰ درصد افراد امکان دارد بیماری کرونا را به صورت خفیف داشته باشند پس همگان نکات بهداشتی و فاصله ۲ متری را رعایت کنند و سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای نیز مراقب باشند تا سیستم ایمنی آن ها ضعیف نشود.

وی گفت: راه اندازی آزمایشگاه کووید ۱۹ در رفسنجان با کمک شهرداری و شورای اسلامی شهر رفسنجان اقدامی است که علاوه بر اینکه در زمان بحران کرونا در شناسایی بیماران موثر است در آینده هم برای تشخیص بیماری های هپاتیت و اچ آی وی و غیره نیز مفید خواهد بود.

۲۵ پروژه تحقیقاتی در رفسنجان در حال انجام است

معاون تحقیقات و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز با اشاره به اینکه از عمر این ویروس سه ماه می گذرد و برخی سوالات در این زمینه برای ما دارای اهمیت است گفت: میزان شیوع این ویروس در رفسنجان، کشف رفتار این ویروس، وضعیت مواجهه پرسنل درمانی با این ویروس، میزان درصد مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی و دیگر آیتم های کرونایی برای شفاف سازی برای نسل حاضر و نسل های آینده در حال بررسی است که این اهداف در قالب ۲۵ پروژه تحقیقاتی با اعتبار ۲ میلیارد ریال  آغاز کردیم.

علی شمسی زاده به اجرای جشنواره آنلاین با عنوان ایده ها و اختراعات در مقابله با کرونا در حوزه های مختلف صنعت، بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: از ایده های کمک کننده در دوران کرونا و پسا کرونا استقبال خواهیم کرد.

یکهزار خانوار رفسنجانی توسط دانشجویان پزشکی رفسنجان غربالگری کرونا شدند

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز گفت: یکی از ظرفیت هایی که می توان از آن در راستای مبارزه با کرونا بهره مند شد استفاده از دانشجویان پزشکی است.

وی افزود: ارتباط مجازی با این قشر برقرار شد و دانشجویانی که علاقمند بودند در این طرح شرکت کردند و سه کارگاه تولید رسانه ای، نشریات و طراحی پوستر، غربالگری کرونا با علاقمندان تشکیل شد.

محمدرضا حاجی زاده فعالیت در بخش تولیدات رسانه ای توسط دانشجویان را ارزشمند و در راستای ترغیب مردم به انجام امور بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به بیماری موثر خواند و افزود: تولید کلیپ ها و پادکست از جمله سفری به نام ویتامین، از شایعه تا حقیقت برای حمایت از قشر پرستاران و کادر درمانی بود که رضایت مردم در این زمینه جلب شد.

وی ادامه داد: دانشجویان پزشکی رفسنجان توانستند در ایام تعطیل در مرحله اول غرابلگری کرونا، یک هزار خانوار را غربالگری و بیماریابی خانه به خانه کنند و در سامانه ۴۰۳۰ این خانورها را غربالگری کردند.

رفسنجان در ۱۱۰ کیلومتری کرمان قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=58593

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: