به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، در اولین جلسه بنیاد صحیفه سجادیه اظهار داشت: صحیفه سجادیه کتابی است که به مخاطبان خود درس زندگی می دهد و مباحث کاربردی بسیاری در زمینه های مختلف حقوقی و سایر حوزه ها دارد. وی عنوان کرد: نحوه کاربردی و القاء کردن محتوای این کتاب […]

به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، در اولین جلسه بنیاد صحیفه سجادیه اظهار داشت: صحیفه سجادیه کتابی است که به مخاطبان خود درس زندگی می دهد و مباحث کاربردی بسیاری در زمینه های مختلف حقوقی و سایر حوزه ها دارد.

وی عنوان کرد: نحوه کاربردی و القاء کردن محتوای این کتاب در بین مردم بسیار حائز اهمیت است و وظیفه داریم که به نحو شایسته ای این موضوع را برای همه اقشار جامعه در نظر بگیریم.

امام جمعه یزد تاکید کرد: هر سطر صحیفه سجادیه یک درس است اما اینکه چگونه این درس‌ها را به مردم ارائه دهیم، هنری است که باید به آن تسلط پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه های فرهنگی و مذهبی باید در نقاط دور دست نیز برگزار شود، اظهار داشت: باید از مشارکت جمعیت دانش آموزی به درستی استفاده شود و نوجوانان و جوانان را در این زمینه ها به کار بگیریم.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حالی که دشمنانی که به دنبال تفرقه افکنی هستند، تبلیغات زیادی علیه شیعه انجام می دهند متاسفانه ما نتوانسته ایم بسیاری از حقایق مکتب تشیع را به جوانان ارائه کنیم.

وی یادآور شد: لازم است برای ارائه مطالب کتب ارزشمندی همچون نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و …. از ابزار هنر بیشتر استفاده شود و با سلیقه و شناخت ذائقه جوانان و نوجوانان، به تولید محتوا در این زمینه بپردازیم.

آیت الله ناصری اظهار کرد: هرچه از این کتب ارزشمند غفلت کنیم، استعمارگران فرهنگ مدنظر خود را در جامعه ما مسلط می کنند که نمونه آن دوری جوانان از کانون خانواده ها، نگهداری از حیوانات خانگی و از بین رفتن عاطفه و از هم پاشیدن خانواده‌هاست.

وی بیان کرد: در مورد بسط و گسترش این مطالب به جامعه باید به نحوی اقدام شود که این کتب ارزشمند به دروس مدارس افزوده شود و در کنار آن، نشر گسترده ای در فضای مجازی از محتوای آنها داده شود.

آیت الله ناصری تصریح کرد: صحیفه سجادیه باید به زندگی مردم وارد و محتواهای ارزشمند این کتاب باید به برنامه زندگی مردم تبدیل شود.

وی بر لزوم استمرار این جلسات تاکید کرد و گفت: طرح ها و برنامه هایی که می تواند سبک زندگی را در جامعه به نحوه گسترده القاء کند، جمع بندی و دسته بندی کنید و کار جدیدی در رابطه با گسترش فرهنگ صحیفه و سجادیه و تبیین سبک زندگی که امام سجاد (ع) در این کتاب مطرح کرده اند، ارائه دهید.

در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های دو ساله بنیاد صحیفه سجادیه، نشست‌های انجام شده با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سپاه الغدیر، اتاق اصناف، دانشگاه‌ها، حوزه های علمیه و … ارائه شد.