مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه آموزشی استان قم گفت: شورای اسلامی شهر می‌تواند با اتخاذ رویکردهای حمایتی در بودجه ریزی، نقشی مؤثر در بهبود شرایط آموزشی شهر ایفا کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه آموزشی استان قم گفت: شورای اسلامی شهر می‌تواند با اتخاذ رویکردهای حمایتی در بودجه ریزی، نقشی مؤثر در بهبود شرایط آموزشی شهر ایفا کند.

به گزارش پردیسان آنلاین، علیرضا رحیمی امروز _دوشنبه چهاردهم آبان_ در یکصد و چهل و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش به عنوان زیربنای هر جامعه، اظهار کرد: وضعیت کنونی آموزش و پرورش تعیین‌کننده آینده جامعه است و شورای شهر می‌تواند با اتخاذ تصمیمات مناسب در بهبود شرایط آموزشی شهر نقش مهمی ایفا کند.

وی با اشاره به افزایش تعداد دانش‌آموزان در قم طی سال‌های اخیر و فشار ناشی از تراکم بالای کلاس‌ها افزود: کمبود فضای آموزشی به عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های این حوزه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۲۰۰ کلاس در استان قم با تعداد بیش از ۴۰ دانش‌آموز فعالیت داشتند که این امر سبب کاهش کیفیت آموزشی شده است.

رحیمی با بیان اینکه هرساله حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز به تعداد دانش‌آموزان استان قم اضافه می‌شود، گفت: اکنون تعداد دانش‌آموزان به ۳۱۵ هزار نفر رسیده که این موضوع نیازمند ساخت ۲۳ مدرسه جدید است اما کمبود زمین مناسب برای احداث مدارس در برخی مناطق پرجمعیت، یکی از موانع اصلی توسعه زیرساخت‌هاست.

وی با اشاره به موفقیت‌های علمی دانش‌آموزان استان افزود: قم در شاخص‌های علمی جز پنج استان برتر کشور است و دانش‌آموزان این استان در رشته‌های مختلف از جمله ریاضی، فیزیک و معارف اسلامی، رتبه‌های برتر کشوری را کسب کرده‌اند.

نقش شورای شهر در بودجه‌ریزی و همکاری با آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با قدردانی از حمایت‌های شورا و شهرداری قم اظهار داشت: شورای شهر می‌تواند در تصویب بودجه‌ها، جاپایی برای کمک شهرداری به آموزش و پرورش قرار دهد و نقش مؤثری در بهبود زیرساخت‌ها و رفع مشکلات آموزشی ایفا کند.

رحیمی با اشاره به اهمیت برنامه‌های فرهنگی و هویتی در تربیت نسل جوان خبر داد: در سال جاری ۱۰ هزار دانش‌آموز قمی به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند.

وی اضافه کرد: این اردوها تأثیر بسزایی در هویت‌بخشی و تقویت روحیه ملی و مذهبی دانش‌آموزان دارند.

نیاز فوری به زمین برای احداث مدارس جدید

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم تاکید کرد: با توجه به افزایش جمعیت دانش‌آموزی، نیاز فوری به تأمین زمین و احداث مدارس جدید در قم وجود دارد.

رحیمی خاطرنشان کرد: خیرین آماده ساخت مدارس جدید هستند، اما کمبود زمین در مناطق پرجمعیت، مانع اصلی در این مسیر است.