به گزارش خبرنگار پردیسان آنلاین، محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه در آیین افتتاحیه کارگاه معماری سازمانی و مدیریت فرایندهای گروه فولاد مبارکه در مورد پیشینه این شرکت اظهار کرد: فولاد مبارکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت تا مأموریت و نقش خود در رشد صنعتی کشور را ایفا نماید.
وی گفت: فولاد مبارکه در طول سالهای ساخت، زنجیره کاملی از خطوط تولید را ایجاد کرد و در نهایت در ۲۳ دیماه سال ۷۱ خطوط تولید شروع به کار کرد تا کشور را در سالهای پس از دفاع مقدس به سمت توسعه صنعتی سوق دهد. ایجاد زنجیره کامل تولید و علاوه بر آن سرمایه انسانی دانشآموخته دو مزیت مهم فولاد مبارکه است که با این مزیتها این شرکت در مسیر رشد قرار گرفت.
معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه افزود: اگر بخواهیم امروز با دید دیگری به فولاد مبارکه نگاه کنیم باید بگوییم که این گروه شامل شرکتهای زیادی است که به نحوی همه دست به دست هم میدهند تا بتوانند در زمینههای فعالیتشان در کشور مأموریت خود را برای اعتلای صنعت کشور به خوبی انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد: از بدو تأسیس فولاد مبارکه دارای مزیتهای رقابتی منحصر به فردی بوده است ولی باید مزیتهای جدیدی را در خود ایجاد کرده و بسیاری از مزیتهای قبلی را نیز تقویت کند تا گروه فولاد مبارکه همچون قبل متعالی بماند. ذات توسعه کسب و کار این است که چون بقیه در حال حرکت هستند اگر بایستیم ممکن است عقب بمانیم و به همین دلیل نیاز به معماری مجدد سازمانی و بازنگری در فرآیندها و مدل کسب و کار خود داریم.
ناظمی هرندی تصریح کرد: با برنامهریزیهای انجام شده و پروژههایی که در این زمینه تعریف کردهایم قرار است سازمانی یکپارچه و همافزا را ایجاد کنیم که بزرگترین مزیت آن ترکیبی از کسب و کارها در گروه فولاد مبارکه است و این موضوع وقتی محقق میشود که مجموع استراتژیهای طراحی شده یکدیگر را پشتیبانی کنند.
کارگاه معماری سازمانی و مدیریت فرایندهای گروه فولاد مبارکه، به میزبانی این شرکت و با حضور جمعی از مدیران و کارکنان شرکتهای عضو گروه برگزار میشود.