حجت الاسلام محمدحاجی ابوالقاسم دولابی با اشاره به سابقه جنگ تبلیغاتی و رسانه ای دشمنان علیه پیامبران الهی و به ویژه رسول اکرم (ص) به خبرنگار معارف پردیسان نوین گفت: امروز نیز دشمنان با حربه های مختلف مانند جنگ رسانه ای و جنگ سایبری و حتی گاهی جنگ بیولوژیکی در جنگ تبلیغاتی علیه جبهه مقاومت […]

حجت الاسلام محمدحاجی ابوالقاسم دولابی با اشاره به سابقه جنگ تبلیغاتی و رسانه ای دشمنان علیه پیامبران الهی و به ویژه رسول اکرم (ص) به خبرنگار معارف پردیسان نوین گفت: امروز نیز دشمنان با حربه های مختلف مانند جنگ رسانه ای و جنگ سایبری و حتی گاهی جنگ بیولوژیکی در جنگ تبلیغاتی علیه جبهه مقاومت و در راس آن ایران اقدام می کنند.

وی افزود: در ابتدای شیوع ویروس کرونا دیدیم که دشمنان با هزاران دروغ و مساله سازی و تحریف، اخبار را وارونه جلوه دادند؛ منشا بیماری کرونا را طلاب قم و طلاب چینی قلمداد کردند که بعد معلوم شد این نظریه بی اساس است. آنها ایران را متهم به کتمان شمار مردگان کردند و ایران را در کنترل بیماری کرونا ناتوان خواندند درحالی که امروز بهترین کارنامه در بین کشورهای پیشرفته مربوط به ایران است.

نماینده مرم زنجان در مجلس خبرگان ادامه داد: صحنه های زیبای جانفشانی پزشکان، پرستاران و دیگر اقشار جامعه را سانسور کردند و به دنبال تزریق ترس و ناامیدی هر چه بیشتر درجامعه بودند. آنان باورهای دینی را به تمسخر گرفتند و با ادامه تحریم های ظالمانه خود، وعده های پوشالی کمک به ملت ایران دادند. در واقع اینها استمرار همان جریانی است که از زمان آدم تا خاتم و تا امروز در برابر جبهه حق وجود دارد و جبهه مقاومت در مقابل این هجمه تبلیغاتی ایستادگی و مقابله می کند.

وی افزود: قرآن در شرح حال مردان بزرگ مقاومت یعنی پیامبران به ایستادگی آنان در مقابل جنگ تبلیغاتی و هجمه های دشمنان اشاره می کند. البته این هجمه ها امروز نیز وجود دارد و بعضی از مدعیان مسلمانی، آیات قرآن را خواب های پیامبر اکرم (ص) می دانند یا آیات قرآن را شعر قلمداد می کنند.

این حافظ قرآن افزود: حربه های تبلیغاتی دشمنان علیه پیامبران در محورهای تمسخر، تحقیر ، دادن نسبت های ناروا و برچسب زدن مانند دروغگویی خیالاتی بودن، نادان و سبک مغز بودن شکل می گرفت و حتی گاهی پیامبران را شاعر یا مجنون قلمداد می کردند.

وی ادامه داد: از دیگر حربه ها می توان به جنگ تبلیغاتی، غوغاسالاری و جلوگیری از انتشار پیام پیامبران الهی اشاره کرد که به عنوان نمونه در ایه ۲۶ سوره فصلت اینگونه آمده است که مشرکان می گفتند  قرآن را گوش نکنید و جنجال کنید تا شاید پیروز شوید.

حاجی ابوالقاسم ایجاد تردید و شبهه افکنی را یکی دیگر از حربه های دشمن دانست و افزود: فریب و تطمیع و تهدید نیز در این راستا بود به گونه ای که فرعون به حضرت موسی گفت اگر خدای دیگری معرفی کنی تو را به زندان می  اندازم.

وی از فشار اقتصادی و تحریم به عنوان عاملی دیگر یاد کرد و گفت: در آیه هفتم سوره منافقون می خوانیم که منافقان به یکدیگر سفارش می کردند که اطرافیان پیامبر را تحریم کنید تا آنها رسول خدا (ص) را رها کنند.

رئیس پژوهشگاه فقه نظام افزود: جلوه هایی از هجمه تبلیغاتی دشمن علیه پیامبر اکرم (ص) در آیه سوم سوره انبیاء آمده که می گفتند پیامبر مانند سایر انسان هاست و چرا باید از او پیروی کنیم و تناقض های رفتاری مشرکان در این هجمه مشخص است. چون از یک سو پیامبر را بشری مانند خود می دانند و از طرف دیگر می گویند ساحر است.

این استاد حوزه ادامه داد: دشمنان به پیامبر اتهام می زدند که مطالب او خواب های پریشان است. گاهی پیامبر را دروغگو می شمردند و گاهی او را شاعر می نامیدند که بخشی از این اتهامات در آیه ۳۶ سوره انبیاء آمده است.