نقش کودهای یارانه‌ای در افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم

به گزارش پردیسان آنلاین؛مهندس زند در همین ارتباط اشاره نمودند که در سال ۱۴۰۱ با تأمین بیش از ۲۲ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای گام بلندی برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد. در ادامه ایشان به این نکته مهم تأکید داشتند که در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۳ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان عزیز مصرف شده است. در ادامه مهندس زند به افزایش ۱۵ درصدی محصول گندم در سال‌جاری نسبت به سال قبل اشاره نمودند و تأکید داشتند که علی‌رغم وجود خشکسالی و کاهش شدید میزان بارندگی و نزولات جوی در استان قم و کمترین میزان درسطح کشور و چند دهه اخیر استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب محصول گندم، شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید این محصول استراتژیک نسبت به سال زراعی قبل می‌باشیم. ایشان یکی از مهمترین ابزار و سهل‌الوصول‌ترین روشهای نیل به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی برشمردند. مصرف متعادل کود یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است. همچنین وی افزود: شرایط آب و خاک در استفاده متعادل از کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی به روشی صحیح و مطابق با نیازهای واقعی محصول تأثیرگذار است.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=262685

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: