نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سمنان افزایش یافت

حمیدرضا حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با پردیسان نوین ابراز داشت: طرح افزایش نظارت بر مراکز توزیع و عرضه‌ فرآورده‌های خام دامی از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ادامه داد: ۲۸ نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب ۱۸ گروه ثابت و سیار نظارت بر واحدهای عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی در استان سمنان را بر عهده دارند.

وی یادآور شد: از مجموع ۱۸ گروه نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی در استان سمنان ۱۱ گروه سیار بوده و در هشت شهرستان استان دستکم یک گروه ثابت نظارت را بر عهده دارد.

وی بیان کرد: نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌‍‌های خام دامی از هشت صبح شروع شده و تا اذان مغرب  ادامه دارد تا شهروندان با اطمینان مواد غذایی مورد نیاز خود را خرید کنند.

حسینی خاطر نشان کرد: از شنبه هفته جاری که نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی مانند قصابی‌ها در استان سمنان افزایش یافت، مورد مشکوک و کشف فرآورده دامی غیر بهداشتی گزارش نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تصریح کرد: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف و موارد مشکوک را با تماس با شماره ۱۵۱۲ به کارشناسان دامپزشکی استان به منظور بررسی موضوع اعلام کنند.

لینک کوتاه خبر:

pardysanonline.ir/?p=57040

Leave your thought here

آخرین اخبار

تصویر روز: